birbebis_ Kızımı 2 yaş kontrolu icin doktora getirdim 11 kilo 83 cm bana gore az cunku akranlarinin yaninda zayif gorunuyo ama doktor normal dedi kan tahlili falanda yapmadi sizinkiler nasil genel olarak da iştahsiz zaten
simseklivekalpli birbebis_ kilosu 11lerde ama, sağlık ocağı kıyafetle ölçtü. Bizim iştah açık ama kilo almıyor. Yapacak bişey yok
forumgurmesi Kızım 2.5 yaşında 13 kg 87 cm yaşıtlarının yanında bana hiç zayıf gelmiyor. Sizinki de gayet iyi neden zayıf olduğunu düşünüyorsunuz ki.
birbebis_ forumgurmesi bana kucuk geliyor cevremdeki bebisler masallahi var onlarin yemelerine bakiyorum kasigi agzi acik bekliyorlar
eliff0101 Herkesin vücudu farklı. Boyun da%80 ı genetik zaten. Eğer doktor sorun görmediyse iyidir. Böyle şeylere takılıp boşa canınızı sıkmayın. Sağlıklı olsun, iştahı yerinde olsun, oynasın zıplasın yeter 😁🌸
birbebis_ eliff0101 istahi yok yaa oyunlarla kitaplarla hic olmadi telefonla yemek yediriyorum dikkati yemekde hic degil kendi yesin diyorum kasigi eline veriyorum oyun yapiyor dokuyor hep
eliff0101 simseklivekalpli hareketlidir belki ondandır. Boşver eğer bir sorun olsa doktor söylerdi zaten zayıf diye. Eğer iştahı yerindeyse sıkıntı yok sağlıklı olsun yeter bitanem 🌸