Eliflerceee Merhaba arkadaslar. 2 aylik bir bebegim var ve meme reddi yasiyorum. Biraz arastirmalarima gore bebegin dilinde pamukcuk varsa da meme reddi yasanabilirmis. Suan bebegimin dilinin arka kismi beyaz pamukcuk gibi. Acaba nasil gecirebilirm.
tellibaykus Eliflerceee karbonat vs bişey sürmeyin . Çocuk doktoruna götürün o pamuklu bir şeye ilaç sıkıp temizliyo 🙃
Sukusu_ Eliflerceee gördüğünüz her beyazlık pamuıçuk değil ama doktorun bakması gerek iç yanağa filanda bakıyor biz gittiğimizde pamukçuk değil dedi doktorumuz. Olsaydı damla yazacaktı canım.
Annecim Eliflerceee karbonatlı suyla sil ve her emzirmeden sonra su icir sütünden sonra ağzi durulanmis olur
Seda_123 Eliflerceee Benim bebeğimde 2 aylık dün hafif beyazlık vardı çok degildi 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştırdım tülbenti karbonatlı suya sokup sıkıp beyaz yerleri sildim anında gitti ama ben ugrasamam derseniz mikostatin damla var beyaz olan yerlere sürüyorsunuz geçiriyor doktorada götürürseniz bunu verir size
Nihannn Canim karbonatla agzini temizleyince gogsunude temizle bazen bulasabiliyo ve meme reddi uzuyo bende iyle olmustu en azindan heleki doktorum farketti bebegin azgina surduklerimi gogsumede surdum kolayca atlattim.
Eliflerceee Nihannn bunu soylemeniz cok iyi oldu. Esim gitti aldi damlayi damlattik simdi. Gogsumede sureyim o zaman.
Nihannn Eliflerceee ben tek bebege surdum surekli tekrarladi doktor en son gosgume bakti megerse gogsume yapmadigimdan surekli ordan bulasip tekrar ediyomus.
bebegiminbesigicamdan Doktor onerisi olarak kabonatli su ile sildim mikostatin kullandim duzenli olarak goguslerinizi emzirmeden once yikayin belli bi süre emzik vermeyin