seros3535 Allah yardımcımız olsun gerçekten yapamıyorum dağınık evde olunca zihnimde dağınık oluyor enerjim olmuyor ama yetişemiyorum da
hepyerdeyizz yaa teşekkür ederim benimde en sevmediğim iş çamaşır sonu gelmiyor sepet boşalmıyor bebek kıyafetleri her an leke oluyor salyası akıyor bitmiyor🥲bir yandan da geri gelmiycek bu günler büyüynxe de farklı zorlukları var tabii p ayrı😄
nurey öyle de zor tabii ama bazen keşke bende sizin gibi olsam diyorum🥲
mamacitaa_ ne güzel ya umarım bende düzen ağlarım tavsiyelerniz varsa açığım
limonkolonyasi çok haklısın dğaınıklıkta bende inanılmaz mutsuz oluyorum kendimi de salıyorum moralim bozuluyor zihnim darmadağın oluyor. Şimdi bebeğimi uyutuyorum sonra bir girişmeyi planlıyorum bu gece dağınıklığı ve mutfağı halledip bir süpürge tutup haftasonuna düzenli şekilde girmek istiyorum
betul97_ aynı durumdayız hemen hemen benimkide tuvalete bile geliyor çok hrekrtli erkek bir saniye durmuyor tek bırakamıyorum sizinki gibi bir iş yapsam dağıtıyor ilgi bekliyor ağlıyor evin bu halinden çok şikayetçiyim ama gerçekten çok zor yetişmek gecede tam uyumuyor birde çok uyanıyor kendime neredeyse hiç zaman kalmıyor ki evle ilgileneyim
alpmila teşekkür ederim tavsiyeniz için asılıuken katlamak mantıklı bende bunu düzene oturtayım. Gerçek kısır döngü yetişmek zor yapmayınca daha sa zor🥲🥲