fatmacemre cihanm siz halinize şükür edin bence bebeğim oldum olası ne meme emdi nede mama yedi ek gıda oda iğrenerek ve arada kusuyor vallaha hem ek gıda hem mama yiyen bebeklere imreniyorum gerçekten
cihanm kubra2608 CilekliKedy Benimde 5 gün sonra 8 aylık olacak 2 buçuk 3 saatte 1 120 ml içiyor onu da zorla içiyor 😓
fatmacemre cihanm mecbur erken ek gıdaya başladık ama onu da zorla yiyor ben çok üzülüyorum emmediğine hadi emmedi emmedi mama da yemedi
gokcesmom_ 3.5 4 saat ara ile 180 CC içiyor. Ek gıdadan 1 saat sonra veriyorum. Gece ise bir kere uyanıyor 210 CC veriyorum, geçen gece 180 verdim mızırdandı, 2 saat sonra tekrar acıktı
myybabyy 8 ay 4 günlük. 3 saatte bir ek gıda veriyorum. Sabah öğle akşam şeklinde. Ek gıdanın durumuna göre mama veriyorum. Bizim çok değişken o yğzden 😃 ama normal aç ise 5 yada 6 ölçek içiyor. Mesela öğlen 1 kase çorba içtiyse mama teklif etmiyorum. Ama az yediyse bir saat sonra falan mama veriyorum. Bizim uykularımızda böyle ya 😃 gündüz uykularımızın saati de yok süreside bazen 3 saat uyuyor bazen yarım saat sizşnde öyle ni
cihanm myybabyy benim bebeğimin gündüz uykuları çok kısa sürüyor bazen 15 dk bile uyuyup uyanıyor bu aralar ilk uykusu 1 saat falan sürüyor o kadar 😂 Ama iki saatte bir uykusu gelir
myybabyy cihanm bizim ilk 6 ay öyleydi yarım saat uyuyordu. 7. Aya girince bi uzadı. Ama oda kesin değil yani. Diyemiyorum ki şimdi yattı mı bir saat uyur. Hiç belli olmuyor. Bazen 2,5 saat uyuyo bazen 30 dk. Tabi buna bağlı olarak uyku saatide değişiyor. Belli bir saat yok uyuduğu.
begonvil00 Gündüz ek gıda veriyorum. akşam 6 ya kadar mama vermiyorum. Kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeği. Gece 3 saatte bir mamaya kendisi kalkıyor 160 cc içiyor
myybabyy begonvil00 peki bu doğru birşey mi? Yani yargılamıyorum yanlış anlamayın. Soruyorum. Çünkü henüz ana besin anne sütü yada mama ya, benimde bebeğim sabah öğle akşam yer ama yine de uyumadan önce falan mama verdiğimde içiyor. Gündüz uykusunda yani
begonvil00 myybabyy e ben ne yazmışım? Gece yine 3 saatte bir mama veriyorum yazmışım ???? Ne yanlışlık var bunda. Sürekli kendi doktorumuza gideriz herseyi de söylerim adam yanlış yapıyorsun falan da demedi yani.