uykusuzanne__ Benim oğlumu böyle tek bilmiyorum o kadar oyuncakları var asla oynamıyor nerde tabak var onlarla oynuyor neymiş yemek yapıyormuş evcilik oynuyormuş 😂
Minel-inannesi uykusuzanne__ aşcı olacak heralde😊 yok yok benim kızımda 3yaşında, mutfakta açabilceği plastik çekmecesi var, evde yığınla oyuncak dururken gider onlarla oynar😄
myangelson uykusuzanne__ Görkem de şimdiden kepcelerle oynuyor çok seviyor yere vurmayı ve onları yemeyi 😂😂😂
LadyGaddar uykusuzanne__ Az önce marketteki patlıcan için ağladı 😎 daha üst level varsa yazsinn😂😂 Sebzeler gözdemiz sebzeleri içine bırakmak içinde buyuk tabak canaga ihtiyacı var Yalnız değilsin bitanede bizim evde var😁
0623Ebrar2021 LadyGaddar bnm ki de yapboz için aglio dün marketlere baktm hepsinde 54 parça var artsın 1000 parça alicz 100 54 64 parçalı Bi dünya yapboz aldık bitirdi yeni istuo bizdedir yapboz koleksiyonu olacak belli
0623Ebrar2021 LadyGaddar 4 yaşında cnm birlikte yapiorz bazen ama kendi yerlerini öğrenmiş tek başına da yapabilio
ummukerem uykusuzanne__ 7 buçuk aylık oğlum bugün konuşarak keyifli keyifli yarım saat boyunca saklama kapları tel çırpıcı ve süzgeçle oynadı
incihanim_ uykusuzanne__ benim oğluşum da öyle canım oyuncaklarını koymuş bir tarafa oklava alıp hamur açıyor 😂
LadyGaddar uykusuzanne__ Hic sorma ,eve dönüncede baktim asansörü bekleyen birileri var ellerindede domates falan aman allahim anında döndüm binmedim asansöre😂😂