sekerbebek30 Özelden cok yüksek fiyat istediler kandan bakılan testmis özelde cocuk doktoru istedi. Devlete gitsem, cocuk doktoru özeldeki gibi direk kanı ister mi yoksa alerjiye gönderip ordan mı istetir bilen ya da başına gelen var mı
ggrqnitt sekerbebek30 önce çocuk doktorun yeşil alan açması gerekiyor sonra alerji ile görüşüp randevu almanız lazım devlette böyle . Kan ve deri testi istiyorlar genelde geçmiş olsun
LadyGaddar sekerbebek30 Geçen ay devlete götürdüm direkt alerji testine gonderdi sonuçta cok çabuk çıktı hemen hallettik Kan istemediler bizden Ayrica alerji doktoruna gitmeniz icin cocuk doktorunun alan açması lazım Sonra alerji doktorundan randevu alıp gideceksiniz
ilenalemin sekerbebek30 biz de yeni baktırdık. İmmünoloji ve alerji bölümü yaptı.sirlet kandan baktılar bir sürü şey.bir hafta içinde de hepsi çıktı.özele niye para veriyorsunuz boş yerr sonuçta test yani sonuçlar neyse o
alparslanmomms Özelde kandan bakıldı inek sütüne . Çok pahalı değildi net hatırlamıyorum ama 1 .500 dü sanırım . Devlette de yaptırdım sonrasında . İmmünoloji yaptı devlette . Özelde çocuk doktoru