birannne_ Kızlar bende dünden kuru fasülye var yanına da tavuksulu bulgur pilavı yapacağım turşu falan bugün eşim nöbetçi tatlım yok 🥰💕
papatya__ birannne_ bende de kuru fasulye pirinç pilavı tavuk haşlama ve fırın sütlaç var 🥰az öncede aşağı hamsici geldi yarinada hamsi aldım
binnur37 birannne_ Ablamlar annemler yemeğe geliyor akşama Ezogelin çorba Islama ( tirit ) yapacağız tavuklu Salata Ayran Çocuklarada tavuklu pilav Tatlıyı gelirken alacaklar
mamacitaa_ birannne_ kız hergun tatlı mı olur djdjd etli patates sulusu yemeği shsj pirinç pilavı bu kadar yeter 😂
birannne_ mamacitaa_ ay benim akşam çayında mutlaka tatlı mutlaka olması lâzım kocam da alıştı benim yüzünden o da arıyor tatlı 😂 afiyet olsun 💕☺️
birannne_ metemom_ afiyett olsun 💕☺️ ben hiç denemedim güzel olursa buraya da yazın belki ben de denerim 🥰
mamacitaa_ birannne_ yaaa gerçekten mii ay 😣 bisey dicem ama kaç kilosun 🥹 ben hiç yapmam tatlı yaa en son yazın ıslak kek yaptım yani 2 ay önce filan ona rağmen :( bide kilo vermeye çalışıyorum ya ne bileyim yemesem de yesem de ayrı dert aglicam
birannne_ mamacitaa_ şu an 67-68 arasında değişiyorum doğum kilolarımı hâlâ veremedim 66’yla hamile kalmıştım önce ona düşmem sonra ideal kiloya düşmem lâzım ama tabi ki hiç uğraşmıyorum yemekten vazgeçemiyorum yaa 😂 20 kilo almıştım hamilelikte 😂😂
mamacitaa_ birannne_ kilon iyi ya tabi boyunu bilmiyorum amaa bende 68 Filan o aralara gelmek istiyorum ama bakalım. 73 teyim suan🥹