Pamukhanim_ Kızlar yeni aldık sessiz çalışma var görünüyor ama bir türlü sesini kısamadım. Gece kontrol ederken çıt sesine uyanır hemen acıyor gözlerini bilen varsa yardımcı olabilir mi
suhedaaaaa Pamukhanim_ pillerim takıldığı yerde ses kapama düğmesi. Devlet sırrı sanki oraya saklamışlar
meeerve Pamukhanim_ Ateş ölçer konusunda arama yaparken sizin bunu kullandığınızı gördüm ama memnun musunuz acaba cihazdan doğru ölçüm yapıyor mu?
Melkan Pili takılan kısmında pilleri çıkardığınızda bi düğme gibi bişey var ona bastığınızda sesi kısılıyor
didomido00 suhedaaaaa oha yeni öğrenmem peki. Ulan sesi çıkmasın diye yastığın altına koyup açıyordum. Ohaa ben şok..😮😮
cataladirenenzeytin Pamukhanim_ bende de var ama her ölçtüğümde farklı sonuçlar veriyor sizinde öyle mi?
ygk2608 cataladirenenzeytin mesela farklı derken ne kadar farklı? Bende kulağı 36.5 ölçüyorsa alından 36.6 ölçüyor ya da tam tersi. Gözlemlediğim farklılıklar maksimum bu kadar oldu.Onun dışında hiç sorun yaşamadım. ☺️
cataladirenenzeytin ygk2608 yani şöyle mesela arka arkaya ölçüm yaptigimda 37.5 36.5 37.0 hep böyle farklı farklı değerler veriyor