alvyln Bebeğim 35 günlük uykuya çok zor geçiyor, karnı tok olsa gazı olmasa dahi uyumuyor, mental ve fiziksek olarak bitik durumdayım . Kimsede anlamıyor beni , aynı durumda olan var mı
Nikita alvyln bazı bebekler uykuya direniyor. Ben de yeni anneyken bebeklerin uyku çizelgelerine bakıp kızımı uyutmaya çalışıyordum. 40 dk uğraşırdım. 5 dk uyurdu. Sonra uyanırdı huysuzlanırdı uyumak isterdi ama yine direnirdi. Bir tuhaf döngüydü. Sonra fark ettim ki benim çocuğum uyku sevmiyor. Ben de öyleyim. Vücudum uykusuzluktan kendini kapatana kadar gidip yatmam. Biraz da genetik oluyor bunlar
asya358_ alvyln bebeğim 1 ay 23 günlük dün uykusuzluktan ağlayacaktim. Ağrı kesici aldım 2 kere bı gece bı sabah başımın ağrısından.. çok zor uyumayan bebek gerçekten
Tubanurrr alvyln uykudan genel olarak nefret eden iki çocuğum var hala çok sevmezler ama takriben kızımın uykusu 3 yaşında memeden kestikten sonra şükür duzeldi oglum da aynı şekilde iki yaşında memeden kestikten sonra duzeldi zaten bebeklikten itibaren aşırı gazlı bebekler di hala çok sevmezler uykuya zor dalar sabah 6 da uyanırlar ama en azından kesintisiz gece uykusu yapıyorlar yani bu bir süreç ve bu durumu kabullenmek alismak lazım bence 2-3 yıl süren bir süreç tabi uykuyu çok seven gazsız koliksiz bebekler de var dozum onlara değil onlar zaten mışıl mışıl uyuyorlar çevremde gördüğüm kadarıyla