Burcu_Yzc Selam kızlar biz emzirmeyi sonlandırdık 5gün oldu sütüm geri vurdun diye cok sagmıyorım arada gögsüm zisızlıyor fazla sütte yok zaten acıyor baya hassaslaştı acaba bir sorun olur mu şişer yada farklı bişey olur mu sıkıntı
gshr Burcu_Yzc Aynı durumdayım şu an. Pazartesi itibariyle memeden kesmeye başladım memelerim aşırı hassas ve şiş. Doktor çok rahatsız hissettiğinde seni rahatlatacak şekilde çok az sağ demişti öyle de yapıyorum ama aynı dokununca bile çok acıyor
Burcu_Yzc ftm06 bant yapıştırdım kahve sürdüm baya zor oldu ama alıştı güvi artık istemiyor cok düşkğndü
Burcu_Yzc pantenkelebek 16 aylık cok düşkündü ve ameliyat olcam mecbur artık bırakmamız lazım dı bide yemek yemiyordu gece uyumuyordu düzgün kahve sürdüm bant yapıştırdım uykuya gecerken cok zorlandık ama alıştı cok şğkür
pantenkelebek Burcu_Yzc 22 aylık benimki de geceleri çok zorlanıyorum yenidoğan gibi sürekli uyanıyor yenidoganken bu kadar uyanmiyordu geceleri. Sutumde var eksik bırakmak da istemiyorum varken emsin diyorum ama zorlanıyorum hele dışarda hiç iyi olmuyor
Burcu_Yzc pantenkelebek zamanı gelmiş bence bırakın ben hem saglık açıısından mecburdum hemde sosylmhayat uyku düzeni bide yemiyor iştahsız bir cocuk
pantenkelebek Burcu_Yzc 5 gündür gece emmesi yok kalkıp istiyor ama vermiyorum unutmuyor geceleri 3 günde unutur derlerdi ama yok gündüz 4kere falan emziriyorum onu da azalttik baya. Geç yazdım size kusura bakmayın ya pek girmez oldum buraya
Burcu_Yzc pantenkelebek bizimki unuttu gibi ama emmek için ısrar da etmiyor sadece uykuya geçiş zorr oluyo