handan36 Kızlar bebeğim şimdiye kadar reflü yatağında yattı 50 günlük zararı var mı sizce beşik var ama reflü yatağı daha güvenli geliyor bana
bilgedm handan36 Yanlış hatırlamıyorsam neredeyse 4 aylık olana kadar reflü yatağında yattı. Artık sığmadığı ve çok aşağı kaydığı için kaldırmak zorunda kaldık. Herhangi bir zararı olmadı
elifkesim handan36 benim oğlumda 6 aya kadar kustuğu için reflü yatağında uyudu hep sığmadığı zaman büyüğünü aldık hatta 🥰 hiç bir sorun da olmadı çok şükür şimdi 13 aylık
Alparslanmom__ handan36 Ben çocuğumu dönene kadar reflü yatağında yatırdım bırakamadım korkumdan kusar eder falan diye doktora sorduğumda dönene kadar kullanabilirsiniz dedi
handan36 kader539_ bende öyle yapmayı düşünüyorum sadece zararı var mı acaba uzun süre içinde uyumasına
trkl bilgedm sonra nasıl yatırdınız. Bugün kaymış bebek aşağı kafası köşeye gelmiş Allah korudu gerçekten . Şimdi nasıl yatırıyorsunuz ? 🥺🥺
firstmama elifkesim büyüğünü nerden aldınız acaba benimkide sığmıyor artık ama reflü yatağı olmdan da uyumuyor
bilgedm trkl Beşiğinde yatıyor hiçbir şey olmadan. Zaten bebeğinizin reflü sorunu yoksa kullanmanıza gerek yok. Aylarca onda yatınca hiçbir şey olmadan yatmaya alışması zor oluyor.
ogretmenanne2024 handan36 bebeğin reflüsü vardı ve nerdesey 6. Aya kadar beşiğin içinde kullandım hiçte birşey olmadı hatta emdikten sonra faydası oluyordu kusmiyordu
handan36 ogretmenanne2024 bebeğim çok kusuyor bazen uykuda da oluyor bizde yatırıyoruz eğiminden dolayı acaba omurilik yapısına zarar verir mi diye düşündüm
ogretmenanne2024 handan36 yok çok şükür bir sıkıntı olmadı benim bebeğimde 14 aylık şimdi ama 4 aydan sonra kaymaya başlamıştı aşağıya doğru ayaklarının altına ince yastık koyuyordum