cicimomy
kaşar peynirli kaşık dökmesi: 1 tam yumurta/ya da sarisi 2 3 yemek kasigi yogurt tam bugday unu kaşar peyniri (unu ve yogurdu goz karari koyuyordum ben) tavaya ayni pankek yapar gini dökerek pişirin.
Muzlu pankek: 1 yumurta/ya da sarisi yogurt tam bugday unu (yine yogurt ve un goz kararı koyuyodum) elma konsantresi (goz karari yine) muzlari cok kalin cok ince olmicak sekilde dilimleyip hazirladigim karisima koyup iyice karistirip buzlari dilim halinde pişiriyodum. (Oglum bayilarak yiyor hala 18 aylik)
İspanakli muzlu pankek: ispanak verdiniz mi ya da ne zaman verirsiniz bilmiuorum ama oglum bu tarifi de cok seviyodu o yuzden yine de vermek istedim. Yarım muz 4 5 dal ispanak (goz karari koydum ispanagi ben hep) 1 yumurta sarisi tam bugay unu yogurt bir cimdik karbonat
Muzlu irmik (muz yerine haslanmis yumurta sarisi da olur ya da ikisi ni de koyun siz bilirsinizcesitlilik aciisndan ayri ayri da olur ) 1 kasik irmigi 1 cay bardagindan 1 2 parkak eksik su ile pisirin koyulasinca icine muz ve ya yumurtsyi koyup ezin yanina kuru gitmesin diue labne de verebilirsiniz. Ben bide cam rendede salataligin icine rendeleyip onu da verdigim oluyodu suanlik aklıma gelenler bunlar. İnstsgramdan da ilbilgeden, ek.gida.tarifleri, leylilay, ekgida.gunlugum gini sayfalari takip ediyodum. Kesfette de gorup aldigim tarifler oluyodu oralardan bakabilirsiniz