Unicorn67 Kapaticiligi yüksek bayaaa yüksek bir fondöten önerisi istiyorum kızlar ya kullanıp memnun kaldığınız varmı
suheyla92 Unicorn67 loreal true match kullaniyorum cok guzel ama bayaaaa demissiniz beklentiyi karşılar mı bilmiyorum 😅 Cildinizde leke mi var sivilce mi
eddm Unicorn67 fiyat olarak ne düşünüyorsun pahalıysa kesinlikle estee lauder orta fiyat Loreal infaillible , bu arada true kapatıcı değil ince yapılı, normal bir fiyatta istiyorsan da wet n wild derim fotolarda mük duruyor.
ayisit Unicorn67 L’Oréal true match güzel çift kat sürebilirsiniz, Mac ve Diorun fondötenleri aşırı kapatıcı özel günlerde onları kullanıyorum.
Unicorn67 suheyla92 🤣🤣 ton eşitsizliği var sivilcede var biraz tabi bana bayaaa kapaticili bişey lazım ama bakicam söylediğinde
Unicorn67 eddm hangisi acaba ? İsim tam olarak ne note kullandim Maybelline kullandım hiç memnun kalmadım
elifkesim Unicorn67 neredeyse hemen hemen her fondöteni denemiş biri olarak Arap fondöteni diyebilirim 2 ay önce kardeşimin düğününde almıştık çok iyi kapatıcığı var porselen makyajda kullanılır net 👍🏼
elifkesim Sivilceli cilde uygulayacaksanız sivilce bantları var onu yapıştırıp öyle sürerseniz daha çok verim alırsınız
LezizeNine Unicorn67 tırtır baya viral oldu bi ara şimdi de öyle mi bilmiyorum ama kapatıcılığı yüksek diyorlar. Kendim farmasi staymatte kullanıyorum memnunum kadife gibi yapıyor yüzümü de.