pag Merhabalar bebeğin 5 ay 5 günlük 2 gündür dönmeye başladı ama Uyurkende dönmeye çalışıp uyanıyor biraz da tedirgin oluyorum uykumda görmem diye ne yapmam gerekli
kurtdemir pag benekler yüz üsti yatmaya bayılıyor burnu açık olduğu sürece sıkıntı yok bozmayın pozisyonu
fatmakstk pag Bizim kızda 5 ay 1 günlük dönmek istiyor yapmadığında ağlamaya başladı ben yatağının yanına yastık koyuyorum dönemiyor uykuda
pag kurtdemir pek sevmez normalde hiç öyle yatmadı ,yüz üstü gelir kafasını çeviremez diye tedirgin oldum dönünce uyanıyor
TwinsAndBeren pag artık büyümüş annesi nefes alamazsa bağırır ağlar yenidoğan gibi nefessiz kalmaz korkma
maygirl pag rahatsız olup zorda kaldığında donemesede aglar buyuk ihtimal.dönuyorsa her sekilde tepki werip kendini kurtarir.
gizematadeniz pag siz sırt ustu yatirin kendi dönüp uyusun istediği gibi ellemeyin. Zaten bas kontrolü tam olur bu aylarda yuzustu kaldırır basini bisey olsa. Sorun yok. Uyusun istediği gibj
JanJan_ pag 1 aylıktan beri yüz üstü yatıran ben🤣 korkmayın kendini döndürüyor kafasını da döndürür kocaman olmuş