Naciyeylmz Kızlar ne yapsam bilemiyorum fikir verir misiniz iki kişi gelicek .birde bir daha ki sorum şu ben mi koysam tabaklarına kendileri masadan mi alsa yaptığım tatlıları
mamacitaa_ Naciyeylmz kendiniz koyun hazırlayın. Yarın mı geliyolar ? klasik iste ıslak kek pogaca ya da börek patates salatası Bide çerez çekirdek lokum vs çay yanına koymalik şeyler
alpmila Naciyeylmz kalabalık olmayınca ben mutfakta tabak yapıyorum bitince teklif ediyorum veya çekinmeyin alın diyorum Şuan Elmalı turta veya kurabiye güzel olur Kek kalıbına varsa havuçlu cevizli tarçınlı kek msi gibi olur kek kalıbına daha hoş duruyor o yuzden dedim Browni kurabiye olabilir veya ıslak kek kolay oluyır bana göre bir börek olabilir kısır olur ben cok seçecek sunuyorum içinden seç 😊
eminenrklnc Bana da misafir gelecek. Ben haşhaşlı revani tatlısı, elmalı ve tuzlu kurabiye, makarna salatası ve buzluktan börek çıkarmayı düşünüyorum. A101de satılan hazır börekler de güzel oluyor hem de pratik.
Naciyeylmz eminenrklnc çok teşekkür ediyorum peki tabaklarına mi koyuyim kendileri mi alsın ortaya koyup
gizememre Naciyeylmz ben masa başı sohbetini severim hele de çocuk varsa sehpada çay vs tehlikeli oluyor , çeşit olarak da tavuklu arpa şehriye salatası, patatesli börek , yalancı profiterol , browni kurabiye , havuç tarator , tuzlu kurabiye olabilir
eminenrklnc Naciyeylmz Ben direkt tabaklarına koyup vermeyi düşünüyorum. Kişi sayısı çok ve ben sınırlı sayıda hazırlayacağım çünkü
KayraVeAnnesi_06 Naciyeylmz Eğer yemeğe gelmeyeceklerse çerez meyve ve bir tatlı olabilir . Tatlı olarak da ; Kalıp da ıslak kek Ağlayan pasta Gelin pastası Kıbrıs tatlısı yada köstebek pasta aklıma gelenler
Alparslanmom__ Naciyeylmz Kendin hazırla bence 2 kişi geliyorsa bi makarn salatası yap kek kurabiye kuruyemiş yeter bence
papatya3458 elmali kurabiye patatesli borek kısır dolapta dolman varsa cikarabilirsin lahana sarmasi vs
acimavi Naciyeylmz iki kişilerse tabiki sizin tabaklara koyup servis etmeniz gerekir. Bir tane tuzlu mercimek köftesi gibi, bir tane kurabiye, bir tane de muhallebili bi tatlı olabilir
cemreninannesi_ Naciyeylmz tarçınlı kek yapın, ıslak kurabiye, kuruyemiş meyve çay mis gibi yanına istiyorsanız ponçik poğaçalardan falan ya yapabilirsiniz