hellow Muhtemelen yanlış ölçüm bebek de erken doğmuş mutlaka özel hastanede baktır veya da başka iyi bir hastanede
cauuv2 hellow bence de , bide hemen öncesinde mama vermistim gazını cıkaramadan ultrasona soktular, cocuk gazı da oldugu icin bacakları hep kıvrandı düzgün tutamadık bile , yarın sabah özele gidicem tekrar cektiricem
defnedilej cauuv2 alfa açısı 60üzeri olması gerekiyor.korkmayın açılar o kadar sıkıntılı değil.fakat size ümraniyede murat taşçı çocuk ortopedisini öneririm .kendi ultrasonu ile detaylı bakıyor .eğer yakınsanız mutlaka gidin.bize çok yardımı oldu hocamızın.çok iyi ilgili birisi.bnm kzıım da ultrasonda durmadı yanlış teşhiş vs derken murat hoca kndisi de ölçüm yapdı daha iyi çıkdı.fakat yine de kalça gelişimi geriydi pavlik bandaj tedavisi gördük
11-zeynepbebek- @cauuv2 aynı şeyi bize söylediler iki farklı şehir hastanesi ve iki farklı aparat verdiler küfür etmek istemiyorum boşuna almışız snra üniversite hastanesin de bir tane ortopedi profesörüne götürdüm bunların hiç birine gerek yok dedi hatta doktorların ismini sordu büyük ihtimalle öğrencileri kızdı verilen aparatların bebeğe eziyet etmekten başka bir amacı yok dedi hatta doktor o kadar iyi ki başka şehirlerden gelen çok fazla hastası var
cauuv2 11-zeynepbebek- çok gecmis olsun size de . Cok bilgisizler bizim ultrasonu ceken de 28 yaslarında gencti emin degildi bence kendinden . Bebek bacagını oynatırken nasıl cekcen ki önce bekle bi sakinlesin
defnedilej cauuv2 özelde herkes çok iyi anlamıyor malesef ben özele de gittim tekrar devlete yönlendirenler de oldu.kartala da gittim .kendinizi korkutmayın
cauuv2 defnedilej alamadık lütfi kırdara gitmistim ama almadan önce özele gidicem belkide yanlıs ölcüldü
cauuv2 Alfa 60 ve üstü olması gerekiyo evet biliyorum cok bi fark da yok aslında ama emin olamadım yani direk bandaj demesi korkuttu. Neden bidahaki ay tekrar us bakalım demedi yani ne bu bandaj merakıı
defnedilej cauuv2 bazen açı iyi olsa bile kalça gelişimi geri oluyor size nasıl anlatabilirim bilemedim😌asetebulum denilen kemikler vs gelişmemiş oluyor bnm kızımın eöntgende bariz belli.açılar düzeldi ama hala sol kalçada gelişim geriden geliyor malesef.pavlik bandaj kemiklerin gelişimini de tetikliyor biz çok faydasını gördük .süreç ilk üç gün zor sonra alışıyorlar