metemom_ Aşırı aşırı aşırı zor 14 aylık azı dişleri çıkıyor diğer dişleri neymiş ki sürünüyorum resmen kızlar kaç günde çıkar bunlar üst iki azı dişi çıkmış ama altlar aşırı şiş üç gündür perişan mız mız hafifletmek için acısını ne yapabilirim
ahlasmomm_ metemom_ azı dişleri çıkartırken boğaz enfeksiyonu geçirdik 4 gün dirençli ateşi vardı hastanelerden çıkamadık . Bizi tek rahatlatan diş serumu ve diş jeli oldu ama iştah konusunda yine de ağzını açmadı uykuya geçişte rahatladı
ayisit metemom_ azı ve köpek dişlere bir şey işlemiyor maalesef dua edip geçmesini bekleyeceksiniz bizim de son 4 tane kaldı
2_oglanannesi metemom_ geçen birisi ağrı kesici şurubu jel gibi dişine sürüyorum yazmıştı deneyebilirsin. Bizimde diş sürecindeyiz zorluyor baya.
[silindi] metemom_ merhaba. O aylarda artık tetagil işe yaramıyor. 6aylıktan sonra Osanit kullanmaya başladım şiddetle tavsiye ederim. Kızım 9,5 aylık 10.dişini patlattı, ilk azı dişimiz çıkıyor ben baya faydasını gördüm
Deletedmom_289 Azı dişler ne ki canım köpek dişini çıkarması hepsine bedel. Ben ateşlendiği zaman calpon veriyordum
pogacayanaginannesi metemom_ 9 aylık olduğundan beridir azılar ve iki ön dişi şişmişti patlayalı iki hafta oldu 4 diş birden çıkardı yaşlandım resmen,3 ay sürer mi ya bittim tükendim çok zordu
Rabiiul metemom_ maalesef hiçbir şey fayda etmiyor tetagil veya diğer diş jelleri calpol veya dolven veriyordum