Asyaaihsnser Kızlar kızım mama içerken ağzında biriktirip çıkarıyor üstü başı ıslanıyor bazen uyuyakalıyor değiştirirken uyanıyor yaygara kopuyor o şekilde kalsa üşür diye benim içim rahat etmiyor ne yapayım akıl verin :(
Taftafgiller Asyaaihsnser Eskiden terledik mi annelerimiz sırtımıza havlu koyardi 😊 Onun misali küçük havlu gibi vücudunu tahris etmeyecek bisey koyabilirsin canm kuruyo zaten hemen
Gokceveada Asyaaihsnser önlük takabilirsin bez olanlardan bitince çıkartırsın ben kızlarım küçükken mutlaka önlükle beslerdim
Asyaaihsnser Ebruomer yan yatınca koluna gidiyor hep önlükte fayda etmiyor :( bi de çıt olsa hemen kalkıyor şimdi kolu ve biraz yakası ıslak mendil koymaya kalksam kesin kalkar ama üşür diye de benim içim rahat değil şaştım kaldım bacım
Asyaaihsnser Gokceveada önlükte denedim ağzında tutup yan dönünce kolu ve boynu ıslanıyor :( şimdi kolu ve boynu ıslandı ama uyudu dokunduğum an kalkar bi daha da uykuya Dalmaz ama benimde böyle içim rahat değil ıslak yatıyor diye ne yapsam bilmiyorum :(
Eminef https://www.sutbebe.com/mobil/babydo-sivi-gecirmez-mama-onlugu-1m-mama-onlugu Canım bu tarz önlüklerden alıp mama içiriceğin esnada bağlayanilşrsin altları sıvı geçirmiyor önlüğü çıkarmak daha kolay olur yada çıkarmadan dahi önlüktn üstüne ıslaklok geçmez merak etme başka bişey gelmedi aklıma
Asyaaihsnser Eminef kardeşim şuan yattı kolu ve biraz göğsü ıslak ama çıt desem kalkar bi daha uykuya dalamaz kıyametleri koparır ne yapsam bilemedim :(
Asyaaihsnser menis_21 çıt desem uyanır kuş uykusu sanki bu sefer uykuya dalması çok güç ama benimde içim rahat değil üşürse diye ne yapsam şaştım valla
Ebruomer Asyaaihsnser bizimkide öyle sese çok hassas evde asla ses yaptırmıyor yoksa hemen o çipil gözleri açar 😭 agzında bitiriktirip çıkarıyordu bide dik besliyorum artık yutmak zorunda kalıyo yoksa batıyodu heryer 😂🤦🏻♀️
menis_21 Asyaaihsnser Tamam sıvı geçirmeyen önlükler var önlük takin işte uyuya kaldiginda da boynunda kalabilir yani ...
Asyaaihsnser Ebruomer aynı vallahi bizdede :( üst baş batıyor hep değiştirsem bir dert kalsa bir dert şimdi ıslak üstü ama ellersem yaygara kopar bir daha da Dalmaz uykuya
kucukelifyade Asyaaihsnser canım benim kide aynı şekilde mama yada emzirirken ağız bezleri almıştım 2 tane katlayıp koyuyorum boynuna sıkıştırıp birde yastığa yan yatırıp yan veriyorum daha az akıtmaya başladı yoksa kucağımda neredeyse hepsi üzerinde oluyor ve dediğin gibi parkenin çıt sesine öksürüğüme sahi uyanıyor du üzerini değiştirmek çok zor birde öyle dene istersen
Asyaaihsnser kucukelifyade şimdi kolu ve boynu biraz ıslak kaldı uyudu diye değiştiremedim bişey olur mu acaba :( çok tecrübesizim ya korkuyorum
kucukelifyade Asyaaihsnser kuzum kolu belki birşey olmaz birkere den ama boynu ıslaksa eşyaları falan üşür hasta olur bebeğin 🙄 hem kolu nasıl ıslandı ki boynuna dediğim gibi yap bak ıslanmaz çok hafif nem gibi olsa birşey olmaz kurur hemen ama ıslak olunca hasta olur yavrum
Sdyy Asyaaihsnser önlüt takın yada mendil koyun Bi şekilde hallolur ıslak kalırsa özellikle de göğsü hastalanır hırıltı yapar
Asyaaihsnser Sdyy şimdi kolunda ve boynunda ıslaklık var ama uykuya daldı bişey olur mu uyanırsa bi daha uyumaz diye değiştiremiyorum üstünü :(
Asyaaihsnser jap ya şimdi başıma geldi kolu ve boynu ıslak ama uyudu kaldı dokunsam hemen uyanır bir daha da Dalmaz uykuya benimde içim rahat etmiyor ne yapsam bilemedim :(
Banu_alper Asyaaihsnser valla ben uyanmasini goze aliyorum gecen tam kucagima aldim iki pis pis dedim uyudu ama koku geldi altina yapmis gittim actim hemen pisik olup eziyet cekmekten iyidir hafif uyandi uyuttum sonra yine tabi sizinkini bilemem ama bronsit olup uzuntusunu çektikten sonra herseye dikkat etmeye calisiyorum gogsu usurse usutur sonra Allah korusun hep koyun o zaman mendil uyanikken