birannne_ Bende, Fırında pastırmalı kuru fasülye Pirinç pilavı Tavuk haşlama çoban salata; Tatlı, Dünden muhallebili kadayıf var Afiyet olsun 💕🌸
alpmila birannne_ nohutlu Pirinç pilavı ,mercimek corbası turşu . Afiyet olsun hergün böyle menü mü hazırlıyorsunuz
incihanim_ uykusuzanne__ bugün ki menümüz aynı🥰bende şimdi etli nohut yemeği koydum yanına da pilav turşu☺️🌸
birannne_ alpmila afiyet olsun 💕☺️ Ben aylık menü hazırlıyorum günlük de ne yemek yapsam derdim olmuyor ☺️
Orenda_ birannne_ Kuru fasulye Pilav Salata Bahçeden tere,marul taze soğan maydanoz topladım onlar olur çorba yapmayacağım bugün Afiyet olsun şimdiden hepinize ❤️
mamacitaa_ birannne_ afiyet olsunnn🥰🥰 Tekrar yazayım djdjd • tavuk bagetli köfte ( kaşarlı patatesli) • bulgur pilavı • salata 🥗 🤍
bebiskoveannesi birannne_ mercimek çorba biber dolma Salata Spoonful Oğluma da köfte yapcam sebze haşlama ile birlikte
momikaa birannne_ Dün geceden yemeğimi yaptım etli kuru fasülye ve pilav yanına salata yapacağım biz oğlumla bir tabak yedik bile 😄