dfneduruu Merhaba kızlar 7 ay 14 günlük kızım var ek gıda donemeınde bir gün neler verıyorsunuz mesela hep aynı şeyleri vermek istemıyorum sizden fikir alayım
ozdenizzz dfneduruu benim de az kaldı ben de burda bekleyeyim hemde üstte kalsın diye yazayım dedim 😂
onceuponatime_ dfneduruu biz 6 aylık 10 günlüğüz tadımlar bitince sebzeleri birbirine karıştırmaya başladım ama bir noktada çok tekrara giriyorum fikir gelirse bende bekliyim 😄 ben sabahları kahvaltı niyetine yumurta sarısı veriyorum labneyle falan karıştırarak öğlenleri de bir gün sebze püresi bir gün meyve püresi+yoğurt olarak gidiyorum bazen de sebze pürelerinin içine kıyma veya pirinç koyuyorum kıymayı hiç sevmiyor 🤦🏻♀️😂
user92642835096 dfneduruu her gün kahvaltı da mutlaka yumurta vermeye özen gösteriyorum. Onu da avokado ve labne ile karıştırarak veriyorum yoksa yemiyor. Akşamda sebze püresi yoğurt, meyveli yoğurt , çorba yediriyorum. Yapacak başka birşey bulamıyorum 😂😂
a_ne00444 dfneduruu 6 ay 10 günlük tadimlardayiz ama tecrübeli Nne olarak hiç birşeyi karistirmiyorum yumurta tek peynir tek şekilde veriyorum püre hiç yapmıyorum blw ile besleniyor diğer çocuklarımda ki gibi pankek mücver bebek koftesi ( karnabahar brokoli yeşil mercimek ) vs ile yapabilirsiniz
onceuponatime_ a_ne00444 doktorumuzun onayıyla 5 ay 5 günlükken başladık 3 gün kuralı yapmadığım için tadımlar erken bitti bizim
a_ne00444 onceuponatime_ anladım şifa olsun kuzuya bende alerjik olmayan besinleri 3 gün yapmıyorum bu bebeğimde aslında çoğu şeyi denedik
onceuponatime_ a_ne00444 pankek falan nasıl veriyorsunuz ben korkuyorum boğazına kaçar diye hafif parçalı püreyle gidiyorum henüz
a_ne00444 onceuponatime_ ben direk blw başladım eline veriyorum herşeyi buharda haşlanmış veya şuan patates havuç kabak denedi onunla yemek yaparım tabağına koyuyorum pankek de aynı şekilde tam buğday unu yumurta sarısı peynir altı suyu ile yaptım verdim