ysm53 myangelson sormayın vallahi artık pratik ne varsa ocağa da o gidiyor zaten öyle bi telaşeli hazırlıyorum ki o süreçte yoruluyorum gün boyu bi daha iflah olmuyorum 🤣
myangelson ysm53 ah ah bilirim bilirim hamur işi falan yapmayalı uzun zaman oldu geçen eşim evdeyken yapayım dedim o kadar unutmuşum ki yağ koymayı unuttum pogacaya 😂 hamburger ekmeği oldu bir sürü 😂
ysm53 myangelson ahahaha olsun o da işe yarar sonuçta zayi olmamış bunlarla bu kadar oluyor vallahi aç kalmadığımıza şükrediyorum ben 😂
myangelson ysm53 aynen geçen gün canım istedi mini hamburger yaptım 😂 ekmek de hazırda olunca çok kolay oldu 😄 aynen ya. Bugün oğlum bir de ekstra huysuz resmen kucağımdan inmiyor demin çorba zor içtim 🥴
ysm53 myangelson bu aydaki bebelerin çoğu huysuz bu ara 😂bizimkinin üst dişleri çıktı yanları da çıkarıyor 4 diş birden çıkardı iki haftada
myangelson ysm53 oy maşallah bizimkinde dış yok ama bugün böyle olunca acaba diş mi sıkıştırıyor diyorum 🥲
myangelson ysm53 bizimki kulağıyla bayadir oynuyor hatta kulağının arka tarafını kasıyor ensesini falan kasıyor gibi yapıyor saçlarını çekiyor gibi uzun zamandır böyle. Gece de en az 2 3 kere falan uyanıyor
ysm53 myangelson anlarsınız aslında damağına bakınca gece 4-5 kesin kalkıyor bizim belki daha fazla gerçi hep öyleydi 2-3 kalksa şaşırırım herhalde