meloni Sleepy natural kilot bez kullanıyorum ama son zamanlarda sızdırma yapmaya başladı bezi yeni aldım bir de bayaa var ama değiştirmek istiyorum siz ne kullanıyorsunuz önerileriniz nedir?
ysm53 meloni gündüzleri molfix pure soft kullanıyorum geceleri de prima külot bez cırtlı bezlerin çoğunu denedim gece sızdırma yaptı hep
meloni ysm53 bende gece gündüz kilot bez kullanıyorum ama son iki üç gündür sızdırma yapıyor geceleri
gmzzknn Gündüz molfix kullanıyorum geceleri çok sızdırıyordu gece için prima aldım artık sızma problemi yok çok şükür
esraalic meloni bende sleepy yeşil paket kullanıyordum külot bez ama sızdırdı molfixe geçtim şu anlık iyi
esraalic meloni yani rahat bence bir sorunu yok pişik falan da yapmadı aslında ben alsam külot bez alırdım da eşim bulamamış o yüzden cırtlı kullanıyoruz.
meloni ysm53 gece ve gündüz aynı bezi kullanıyorum ben şey manasında demiştim gündüz cırtlı gece kilot şeklinde değil
duruannesi34 meloni prima premium kullanıyordum cok güzeldi fiyatı yüksek olunca molfix premium aldım sızdırma yapıyor hic memnun değilim en güzeli prima
bnbb Molfix kullanıyorum ama sızma yapıyor bir de çok çiş olmasa da bazen kristaller oluyor. Arkadaşım canbebe kullanıyomuş onu denicem simdi internetten sipariş verdim