sariniz13 Ya bu saat oldu uyumadı çıldırmak üzereyim saatlerdir ayağımda hiç mi insanın başı dönmez hiçmi sallanmaktan yorulmaz kafayı yicem ya Bi kucağıma alıyorum bi ayağıma bi yatağında pışlıyorum abi olmuyor
Busraaa92 sariniz13 biri 2.5 yaşında diğeri 7 aylık 2 tane oğlum var bu akşam diş etleri şişmiş sürekli uyandı uykusuzluk aşırı kötü birşey anlıyorum ama 2.5 yaşındaki oğlumdan biliyorum geçiyor şimdi daha bilinçli ve daha sakinim destek istemekten çekinme eğer babası yanınızdaysa babası uyutsun onlar bizim stresimizi de çekiyorlar ah annelik çok zor 😞🤗
bebiskoveannesi sariniz13 bu bebeklerin derdi ne anlamıyorum. 1 yaşında akşam 9 a gelirken gelirken uyudu. 12 de bi uyandı saat 3 e kadar. Emmeden de uyumuyo kafayı yicem. Gece o kadar uyumadın bari şimdi uyu dimi. Ama yokkkk. Alarm gibi 6 da ayaktaydı yine.
busraegemelih Böyle gecelerde hiç başarılı olamadım, böyle bir anla karşılaştığımda kendime kahve koyup onunla oyun oynuyorum:) yaşarken zor,yazarken kolay.. geçiyor ❤️
sariniz13 busraegemelih of yaptım onuda hatta kalktım atıştırmalık birşeyler yedirdim oynadım ama banamısın demiyor dönüp duruyor ayağımda
yaman02 busraegemelih biz öyle yapınca uykusu iyice açılıyor bazen oyunla da keyfi yerine gelmiyor ağlıyor bazen de uykuya geçince 1-2 saat yine uğraşıyorum
sariniz13 Minigim38 kız gözleri kapalı dönüp duruyor valla artık kızıyorum da anlamıyor oyun oynuyorum sanıyor 16 aylık bizimde
meliketayfun20 sariniz13 kaçta uyuyor akşamları canım Benimkide16 aylık oldu uyandı ama süt içti uydu şimdi
Minigim38 sariniz13 malesef bazi günler böyle inat ediyorlar kaldırın oyun falan oynayın sizde biraz hava alın sakinlesin 🤷♀️ Alalh yardımcınız olsun gerçekten sizi çok iyi anlıyorum benim bebeğim günlük 17 18 saat hiç uyumaz uyusada böyle geceler sürekli kalkar 3 yaşında hala uyumuyor çok yipratici cok uyumuyor diye ağladım
sariniz13 Geçen haftada aynı böyleydik o zaman ateşten uyumuyordu 3 gün 39 ateşi vardı sonra ateşi gitti bu sefer öksürük grip geldi onun içinde bi 2 gün uyumadık bi baktım arka dişleri patlatmış o yüzden uyumuyor sanırım ilaçlarda etki etmiyor artık
sariniz13 Minigim38 oyun oynadık birşeyler yedik balkonda oturduk yok banamısın demiyor 4 den beri ayaktan valla çok yoruldum doğdu doğalı böyle bi eşim bir ben sallıyoruz adam sabah işe gidiyor artık uyansa bile yat ben hallederim diyorum o da annemlere verelim rahat rahat uyu diyor vermekte istemiyorum
sariniz13 meliketayfun20 valla canı ne zaman istiyorsa o zaman uyuyor bir düzeni yok beyimizin biz onu değilde o bizi yönetiyor sanki. Öğlen uykusunu 4-5 gibi yapıyor bazen 1 saat bazen 2-3 saat uyuyor 3 gündür 1 saatten fazla uyumuyor keşke süt içsede versem
busraegemelih yaman02 evet bahsettikleriniz oluyor ama saatlerce uyutmaya çalışmak daha yorucu degil mi
meliketayfun20 sariniz13 2 gündür gündüzleri 2 sefer uyuyor alıştı öglen 1 gibi uyuyor bırde 4 yada5 6 gibi uyuyor gecede22:30 23:00 gibi uyuyor sabah 5 6 gibi uyanıyor süt içiyor uyuyor geri tabi erken kalkıyo 7:30 8 gibi
meliketayfun20 sariniz13 birde enerjisi atamıyor dur gündüzleri yor Park’a götür duş aldır düzene girer canım benim oğlum da hiperaktif ama gündüzleri yürütüyom motorla gezmeye göturuyom baktım hiç bi yere gitmiyo m bakkala ekmek almaya gidiyorum oğlum la çocuklar napsın evin içinde dışarı çikmiyor enerjılerı atamıyor lar ah ah biz çocukken sokaktan içeri gitmezdik şimdi elini bırakamıyorum çocugun parkta bile binanın önünde park var herzaman indirmiyom valla ekmek almaya inince 5 dk uğruyorum parka yada bazen indirip oynatırıö hemen eve gelınce duş al dırırım mikrop kapmasın diye
anonimli 10 aylık 8 de uyudu gece ve bu saatte kadar sürekli ağladı mızırdandı hepsinde de ben yatağıma yatınca yaptı en son kalktım oturdum ağlamayı bıraktı 4 gibi 5 de uyudum 6 da geri uyandı Ve buradaki yaşları görünce moralim bozuldu Geçmeyecek mi bu uyku sorunu Hayır ne derdin var yat uyu işte Deli olacam bende Kötü bişey çıkmasın ağzımdan diye susuyorum ama aldığım nefesten soğudum
sariniz13 anonimli off offf çok zor çookkk yani rutin oluşturdum olmadı saldım olmadı sıktım olmadı bütün enerjisini attığını sanıyorum ama atmıyor demekki bakım 4 den beri ayağımda ve daha yeni uykuya daldı topuklarımı hissetmiyorum
meliketayfun20 sariniz13 1 yaşından sonra mama istemedi tadını sevmedi kaynanam süte alıştır dedi bende istemedim ama napim baktım çocuk mama içmiyo geçtim artik 😁😁 yarım yağlı süt alıyordum şu ile karıştır dım içine bebebiskuvisi koy unutma bide şeker kat dene bakalım içiçek mi ben şuan oğluma 240 ml bim yağsız süt var ondan ısıtoyom 2 tane bebebiskuvisi 1,5 şeker mama kaşıgı ile miss içiyor kilosu da güzel 13.50 maşallah 🧿 diş çıkarırken yemek yemiyordu hep süt içti çocugum Allah’tan kilo kaybı fazla olmadı bu yüzden 😔
sariniz13 meliketayfun20 sürekli sokaktayız gündüz ben çıkarıyorum akşam işten gelince babası yada amcası hatta sabah erken uyanırsa alıp markete götürüyorum yürüyerek ve market evime 15 dakika uzaklıkta düşünün 16 aylık bebekle yürüyerek markete gidip gelmek 1 saati buluyor birde geldikmi kapıda oynuyoruz eve çıkıyoruz gene uyumuyor uyusada yarım saat 1 saat birde duş aldırdım mı hiç uyumaz olan uykusuda kaçıyor bunu çok denedim hatta uzun aradan sonra 2 gün önce denedim en son uykusunu 6 da bitirmişti 8 de banyoya koydum 9.30 10 gibi uyutmaya başladım 12 oldu hala uyumamıştı bende vazgeçtim uyutmaktan gece 3 e kadar oturduk
anonimli sariniz13 yemin ederim 24 yaşındayım tüm gençliğimi anamdan doğduğum günü sorguluyorum bu çocuk böyle yapınca bide daha 6 da uyanıp en ufak şeyde ağlamaya başlayınca o ses beynimde öyle Bi yankılanıyor ki Terlemiyo üşümüyo karnı tok bezi temiz yavrum derdin ne yani Sırf sen uyu diye evde seferberlik ilan ediyoruz çıt ses yok yatağı kocaman rahat Yok ama ben kafamı koyduğum an kalkıyor Bizimki bide kucakta sallanıyor gözlerini açınca mecbur kucağa alıp kalkıyorum o sersemlikle başım dönüyor ayakta duramıyorum Bazen tuvalete gitmek istemiyorum 5 dakika uyuyayım diye Kendi içimde çıldırıp sönüyorum hayır bende ümit ediyodum hiç yoktan 2 yaşında geçer diye 3 yaşında uyumayan varmış gidip birazdan ağlayacağım 🥺
meliketayfun20 sariniz13 allah sabır versin canım 2 yaş sendorımu erken mı başladi acaba sizde en korkulu rüyam bu aralar benimki de huysuz bazı konularda