Doğum kapsamlı sigortalar o fiyat değil. İki çeşit sigorta var, biri diyor ki sigorta yaptırdıktan bir ay sonra hamile kalırsan karşılarım, oteki diyor ki ilk bir yıl hamilelik yok sigortayı tekrar ettir ikinci yıl kapsarım. En iyi sigorta şirketlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. 2023 Mart ayında 10.000 TL doğum kapsamlı yaptırdım, şansa bir ay sonra hamile kaldım karşıladı herşeyi. Normal sigortalar 5.000di, doğum kapsamlı 10.000. 2024 Şubat ayında oğluma 14.000 TL ye yaptırdık sigortayı tek oğlum. Bu yıl 2025 Eylül ayında anne baba ve çocuğa 50.000 e yaptırdık. Tek oğluma 20.000 falandı. Çok araştırıyorlar, hamilelik söz konusu olduğunda. Ben mesela hamile değilken gittim normal muayne oldum, sigortam red verdi kapsamıyoruz bunu dedi. Peşine hamile kaldım, sorun olmadı. Şimdide mesela doğum kapsamlı değil sigortam, kadın doğum muayenesine gittim karşıladı. Değişiyor bazı durumlarda, en net bilgiyi şirket verir. Benim hamilelik sürecinde ki sigorta anadoluydu şimdi ki Türkiye sigorta.