Limoncicegiiiii Bebegim 45 günlük. Gaz sancısı tavan yapmış durumda uyurken dahi ıkınıyo. Biogaia nurse harveys relactaz hepsini aldık masajlar vs fayda etmiyor. Sizin yaptığınız bir şey var mi ne olur söyleyin artık bebek çatlamak üzere
fyznaykn Limoncicegiiiii yapacak bşr şey yok başımdan geçeni yazmışsın 3 ayın sonuna kadar böyle sonra geçecek vitaminlerini ver aksatma ve her ıkımdıkça sırtına karnına masajlar yap bebekleri en çok rahatlatan öasaj baba masaj pozisyonu diye geçer eline yatırı intertten bak belki biliyorsundur hem uyur hem gazı çıkar ben gece her ıkındıkça alıp masaj yapıyordum zor ama geçecek dayan
miranasaf06 Limoncicegiiiii aynı dert Bizdede var maalesef ki Hergün standart saatler de başlıyor ben kiraz çekirdeği kemeri aldım bi nebze diyebilirim yani masaj yağı asla fayda etmedi rezene ben kendim içiyorum Onada veriyorum bi iki çay kaşığı gaz damlamız Metsil günde 3 defa ver dedi 20 damlayı geçme dedi 5 5 5 veriyorum gece de 3 veriyorum o şekilde gidiyoruz ama yine aynı da eskiye göre ağlama krizleri azaldı
Limoncicegiiiii fyznaykn inş her gün yıl gibi geçiyor artık bu ikinci bebeğim acaba erkek bebekler daha mı gazlı oluyor anlamadım kızım da bu kadar zorlanmadık
fyznaykn Limoncicegiiiii benim kızm var 36 gün küvezde kaldı eve geldi. Geceleri ıkınıyor allahım anlamadım ilk başta somra keşfettim kızım ıh dese fırlıyordum sallıyordum beşiği hemen kucağıma almıyordum çünkü uykuluydu ağlarsa alıp masaj yapıyordum sabah 10 duşu önemli yeni doğan 3 ay arasu bebkleri hep o saatte yıkarlar o saatte bebeğime masaj yağı ve ılık su ile karnına masaj yapardım öyle böyle 3 ay geçti baktım gitti şşmdi 6 aylık şimdi diş sancıaı uyutmıyor gece of offf
betulland Tülbent veya havluyu ütüleyip ilk sıcağı çıkınca karnına ve ayaklarına sarıyorum o iyi geliyor. Rezene içiriyorum bir çay kaşığı. Ayak tabanlarına rezene yağı ile masaj yapıyorum. Bazen büyük abdestini yapamadığı zaman da bu yöntemleri kullanıyorum faydasını görüyorum.
iecnr miranasaf06 İyi de rezeneyi çocuğa neden veriyorsunuz? 6 aya kadar su dahi verilmiyor, verilmemesi gerekiyor. Şu an sorun çıkmaz gibi gözükür ilerde pişman olursunuz bence vermeyin. Siz için sütünüzden ona geçsin bari.
bss977 Günde 4 kez 8er damla sab simplex, her emzirme öncesi 7-8 damla relactaz kullanıyorum bu şekilde biraz hafifledi bizim sancılarımız masaj yaptığımda cikarabiliyor en azından
nnoktaa Limoncicegiiiii d vitamini kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız hangisini? Eğer sağlık ocağının verdiği monovit ise o gaz sancısı yapıyor bilginiz olsun.
Limoncicegiiiii nnoktaa doktor bize devletin verdiğini önerdi diğerleri tarım bakanlığı onaylı dedi ben yine de ocean aldım
ozdenizzz Limoncicegiiiii ben forbiome kullanıyorum şükür ki çok iyi geldi hatta bizi rotadan kurtardı resmen. Ama annesi bi süre daha devam edecek bu gaz sancıları maalesef.