kabakcekirdegi hepbahar123 Ne tür istiyorsun yaşanmış mı ? klasiklerden mi ? he bileyim kişisel gelişim mi
yasemin0000 hepbahar123 çok klasik olacak ama okumadıysanız Suç ve ceza Sefiller Aşk ve gurur Doğan cüceloğlu kitapları
hepbahar123 kabakcekirdegi her anlamda önerilere açığım canım . Çünkü uzun zamandır sevdiğim her şeyi erteleyip kendime alan ayiramadım toplu almaya çalışacağım alırim önerilenlerin hepsinj🥰🤗
mertun hepbahar123 bige guven kizilay’in kitaplarini oneririm. Insani icine alan, sicacik hissettiren romanlari var. kehribar renginde ask ve Kirk Yama kitaplarini cok sevmistim.
Aklimideliricem Polisiye olarak jhon verdon aklından bir sayı tut serisi var aşırı severim😂 Bide Sarah jionun kitaplarını severim çok akıcı
simseklivekalpli Aklimideliricem hepbahar123 Sarah jio yazmaya geldim ben de 🤣 Ergün kazanır okudum ben de en son, roman okumayı özlemişim onu fark ettim. Psikoloji okumaktan daralmisim 😁. Biraz eski Türkçe ama İhsan Oktay Anar da guzeldir. Favorim puslu kıtalar atlasi ve Efrasiyab in hikayeleri
hepbahar123 Kızlar bir de daha uyguna kitap nerden alabilirim var mı sizin kitap okuma konusunda taktik veya uyguna nereden alabiliriz bilginiz var mı ya da kütüphanelerde bu kitaplardan bulabilir miyiz devami olan bir sey bu okuma aşkı ama maddi olarak ne denli yetişeboliriz bu da sorun
mertun hepbahar123 kutuphane uyeligi yaptirdiginizda kitap alip okuyup iade ediyorsunuz. Dolap vb. Uygulamalara da ikinci el icin bakabilirsiniz.
ftmylm hepbahar123 kendime de çocuğuma da trendyoldan alırım iş bankası yayınları yapı kredi yayınları hep indirimde olur toplu setler oluyor oldukça uygun fiyata
monica50 hepbahar123 en uygun fiyat genelde amazonda oluyor baya da hızlı geliyor, öneri olarak da Orhan Kemal’den El Kızı’nı söyleyebilirim. okurken bi yandan çıldırırsın bi yandan kaynanana şükredersin öyle bir hikayesi var
BebitomveAnnesi hepbahar123 Ben çoğunlukla kitapları Amazon’dan alıyorum. Diğer uygulamalara göre daha uygun ordan bakabilirsiniz.
fdmkn hepbahar123 anna karaninaya başladım vakit buldukça okumaya çalışıyorum ama vaktim pek olmuyor 😅 ama okurken çekiyor içine
betulland Şule Gürbüz, Mine Söğüt, Sema Kaygusuz, Pelin Buzlukçu harika öykü ve romanları olan kadınlar. Okuyup pişman olanına denk gelmedim tüm kitaplarını okumuş biri olarak da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 🌷