gdbozkurt Hanımlar 8 aylık uyumuyor uyumuyor nasıl yapıyorsunuz çok yoruldum bir de çalışıyorum fakat dermanım kalmadı uyumuyor 1.sınıf çocuğum da var yetemiyorum biliyorum geçecek fakat şu an çok zorlanıyorum
busrasya23 gdbozkurt uyumayan çocuk gerçekten çok zor ben de çalışıyorum ve bebeğim 8. Ayda gündüz tek uykuya geçmişti ona rağmen gece de geç uyuyordu saatlerce salla salla birde kucakta meme emerken sallanmak istiyor o kadar zorlanıyordum ki şimdi en azından gece uyuyor o da tabii memede gece boyu emer bana yine uyku haram anlayacağınız 1 yaşına birkaç gün kaldı ayrıca ben de 10 haftalık gebeyim
UykuPerisi_ gdbozkurt 8 23 günlük olduk ne uykusu kuzum. Sabahlara kadar ayaktayız. Dk başı uyanıyoruz :) bitirdi beni bu atak.
gdbozkurt busrasya23 ah rabbim kolaylık versin inşallah ikinci bebeğiniz uykuyu çok sever umarım aminn
assenas 9’dan bildiriyorum, 2-3 hafta içinde rahatlayacak. Ama tamamen bitmeyecek 😂 en azından gece uyanmaları azaldı bazen haftada 1-2 gün 3 kere uyanıyor bir gecede ama diğer günler 1 kere falan. Kolaylıklar versin, su gibi akıp geçsin süreciniz🙏🏻🧿
gdbozkurt assenas ah benim için rüya gibi bi şey gece sürekli uyanıyor sabaha kadar memede yani nispeten daha iyi uyuyordu şimdi çıldırdı gibi bi şey resmen
gdbozkurt UykuPerisi_ anam bu neymiş bu ikinci çocuğum ilkinde ben böyle bir şey yaşamadım yahu ailecek yamulduk sayesinde insanlıktan çıktık bitsin diye yalvarıyorum Allaha eşim diyor ki artık bu atak sonrasında yürümeyi mi öğrenecek konuşmayı mı öğrenecek ne öğrenecekse öğrensin ama beklenti büyük😆
baltanemm 8 ay 10 gunluk bazen gece boyu bir iki kere kalkar bazen sabaha kadar 10 kere kalkar gunduz bazen 2 bazen + sekerleme yapiyor ama gece uykulari 8 e az kala bozuldu resmen
gdbozkurt baltanemm aynı şey 3 haftadır falan uyku konusunda zaten çok iyi değildi iyice şaştı ve ev halkında geçmek bilmeyen bi salgın ne şimdiki bebekler ne de hastalıklar eskisi gibi yahu
babyisleeping mysf1 8 ay 16 günlükk ay aynıyız valla aynı. Mamaya ve uykuya düşman. Ek gıdalara öğürüyor ay bitsin bir an önce imdaaaattt