inci86 Bi tanıdığım kaza yapmış kızlar .Arabanı bi tarafı daha doğrusu ön tarafı gitmiş yani karşıya geçerken çarpılmışlar.Szice çok masrafı çıkar mı ya onlarda sıkılıyor 😭😭
Omeraslan inci86 Araba markasına göre fiyat değişir. Görümcem kaza yaptı kapı çöktü sadece 25 bin civarı masraf çıktı.
Noname21 inci86 çıkar benim arabanın aküsü bitti ufak tefek lastiklerde jantlarda sorun vardı 50 bin verdik Gecen motoru bozuldu suyu birmiş motoru değişti 50-60 ona verdik ön gittiyle 50 rahat çıkar
seros3535 inci86 Büyük ihtimalle değişim olur veya düzeltme imkanı varsa vakumla çekip boya yaparlar bizim arabaya park halinde çarpmışlardı arkaya vakumla çekip boya yapıldı şasede sorun yoksa
inci86 Omeraslan anladım inş çok çıkmaz gerçekten bende sıkılıyorum.Durumalrı da çok iyi değil ondan üzülüyorum 😭
Ckudll inci86 airbag’ler açıldıysa araba perte çıkar, kasko varsa parasını alırlar. Yoksa sanırı sigortadan da alınıyor (tam emin olmamakla birlikte)
inci86 seros3535 yaa gerçekten mi 😭😞Ama ön taraf yani niye pert olsun ki ön tarafın sağ tarafı ve teker kısmı
seros3535 inci86 Tamamda hava yastığı patladı diyorsunuz hava yastığı can kurtaran en önemli şey o patladı mı bitti araştırın internetten