miraydilara kızlar merhabalar benim kızım 16 aylık ve son 2 aydır pişik oluyor tam geçiyor derken tekrar ediyor kaka yaptıktan sonra yanmış gibi vajınasının etrafı poposu doktora götürdüm krem verdi fayda etmedi ne yapıcam bilmiyorum önerisi olan varmı
sakdas miraydilara altını aldığınız zaman iyice kuru olduğundan emin olup öyle kremini sürüp bezini bağlayın. Ben öyle yaptım geçti
3247 miraydilara 20 aylık kızım şuan aynı durumdayım aşırı aşırı derecede pişik sürekli de tekrarlıyor ıslak mendil bile kullanmıyorum yıkıyorum kurıtuyorım ama yıne oluyor 1 haftaya yakın pişik ne sürdüysem ne denediysem olmadı napıcam bilmiyorum 🤷
miraydilara @sakdas türlü yolu denedim altını pamukla siliyorum kurulayıp öyle sürüyorum yine fayda etmedi tekrardan doktora götüreceğim inşallah geçer!<
sakdas miraydilara bezi değiştirdiniz mi? Ben bi ara sleepy almıştım hemen poposu su toplamış gibi oldu, primaya döndüm hemen geri
miraydilara 1arasss hayır denemedim başından beri sleepy kullanıyorum am 2 aydır böyle sonradan böyle olur mu ki bilemedim
sakdas miraydilara belki ondan olabilir, her çocukta bazı bezler yapıyo malesef. Arkadaşımın çocuğunda prima yapmıştı mesela, bize de iyi gelen prima oldu tek. Bi deneyin derim
Pinardgn-22 Arko krem var ya yeşil küçük tüpte bı kere yaşamıştık böyle inatçı pisigi iki günde söndü bu Kerim’i sürünce