alpaslanmom_ Kızlar zaten çok zor huysuz bir bebeğim var 8 aylık asla tırnaklarını kesemiyorum eşim tutsun ben keseyim diyorum kendini yerlere atıyor tutturmamak için siz nasıl kesiyorsunuz ?
alpaslanmom_ Fundayavuz ayyy iki parmağını 40 dakikada kestim ya belim koptu . Desene büyüyüncede aynı olacak :)
[silindi] alpaslanmom_ yok canım iyice daldıktan sonra kesiyorum, uyanacak gibi olursa pışpışlıyorum. 9,5 aylık benim kızım da 😌
Pamukhanim_ alpaslanmom_ 13 aylık bende zor kesiyorum eşimde geç geliyor artık o gelene kadar uyumuş veya uyuycak oluyor şarkı söyleye söyleye 1 saatte falan kesiyoruz sanırım
alpaslanmom_ Pamukhanim_ ay benimde belim koptu kestirmiyor kendini yerlere attı zorla tek eli bitirdik
accountant alpaslanmom_ derin uykudayken deneyin gece falan bir de çok derinden kesmiyorum ben kendini tırmalayamayacağı kadar kısaltıyorum
eozlem alpaslanmom_ huylanıp uyanabiliyor o yüzden uyanmasına yakın bir saatte kesin ki bir de geri uyutmak ile uğraşmayın😂
Siyah-Beyaz alpaslanmom_ ben tırnak kesemiyorum kendi tırnağımı bile evlendiğim zaman mecbur kendim kesmek zorunda kaldım huylanıyorum kesemiyorum. 4 yaşında Kızımında annem’e gittikçe annem ya da dayısı uyurken kesiyor
alpaslanmom_ Siyah-Beyaz ay anneme bir kere denettim oda kesemedi kızım derinden keserim acır dedi :(
accountant alpaslanmom_ benimkide boynuma yüzüme dalıyor valla kendi iyiliğin için çöz bir şekilde en kötü törpü dene