Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bebisveannesi77 hahahaha benimki hakının altında küçük bir kapıt olur ya markası falan yazar onu ben görmeden sökmüş zor sökülüyor hani
Hemdem__ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Hiç sorma ya az önce bulaşık süngerini çekmeceden aldı çöpe attı paketiyle beraber 🤣🤦♀️
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan birannebirogull benim eşim gam tersi beni panik ediyor geçen tuvalate gittim baktım bağıra bağıra hayatım çık diyor titriyor kız bir şey yemiş ne bilmiyorum ama yuttu ben sırtına vurdum azcık düzeldi yapma hayatım diyorum ama ya
beybitolat Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bahahahhahaha ya mutfak halım siyah diye benimkide onu yemeye çalışıyo😂
[silindi] Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bizimki de öyle en son dün abisinin pastel boyasını ve tebeşirlerini bulmuş kıtır kıtır çiğnerken yakaladım 😮💨
mucizemgelsin61 9 aylık aynıyız ne bulursa yiyor küçük boğazına kaçacak şeyler bulundurmuyorum yerlerde dikkat ediyorum ama tüylü bi halım var tüy atıyor kendi kendine onların tüylerini yiyor habire kaldırıcam o halıyı başka halı alıcam şimdi
cLearQueen Valide-Ayse-Hafsa-Sultan benimki de yiyo asko merak etme emzik cozum degil. Yemedigi kagit kil cop pislik kalmadi en son haliyi kemiriyodu delirmelik
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan cLearQueen hahaha dimi bende diyorum ki niye acıkmıyor yerde bulduğu her şeyi yiyor
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan 50krsvertirreekk evet bugün babasına bıraktım gezmeye gittim ayyyy o kadar güzel geldi ki