Sedaalya Merveeofs arkadaşım kızına almıştı bundan. Gayet güzel oynuyor çocuk memnunlar kızımda gittiğinde oynuyor hatta 🤗
Rabiiul Merveeofs ben çocukken almışlardı buna benzer ama trendyolda ahşap ola var o daha çok hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum fikir olsun
Merveeofs ayisit herkes kendi mutfağını toplasın efendiimm 😅😅 birkaç zaman önce söylemiş bulundum hâlâ unutmamış kuzum gidip gelip diyor biraz daha abla olursam alıcan dimi diye bekliyor yavrum yaa alayım dedim 😄 ama plastik ya iste iyi olur mu ahşap mı bakayım acaba
ayisit Merveeofs plastik hafif olur ama daha kolay deforme olur diye düşünüyorum, ahşap da ağır olur ama uzun ömürlü olur ben de araştırıyorum hala kararsızım bu konuda 😄 bazıları çeşmeye su bağlıyor falan ahşap şişer plastik daha iyi olur
Merveeofs Sedaalya plastik olması deformasyon açısından daha olanaklı ya kullanışlı mı bu sebeple bir de kimi plastik ürünlerde musluktan şikayet okumustum araştırdığım zamanlarda hızlı bozuldu falan diye var mı böyle bir durum bilginiz var mı 😊
Merveeofs Rabiiul evet ben de kullanım açısından ahşap istiyorum ama istediklerim de biraz fiyatlı geldi açıkçası onun için bu da idare eder mi acaba diye dusundum
Rabiiul Merveeofs trendyoldaki de 1.400 flnfı galiba malzemesi kaliteliyse BİM’deki de yeterli olur bence
Nefesarya Merveeofs ben aldım hiç guzel.degil ayakta durmuyor surekli düşüyor sevmedim ben dandik geldi bana en sonunda attık
Merveeofs surprizbebe ölçüleri de yazmıyor ama zaten plastik olmasından sebep tercih etmiycem sanırım
surprizbebe Merveeofs toyz shopta bundan az pahalı bi ürün vardı vitrine koymuşlar indirimli diye. Orda farkettim küçük olduğunu