cihanm Bebeğim sarılmayı sevmiyor Annesi babası olduğumuz hâlde baştan beri hiç sevmedi 8 aylık olacak neredeyse ama yok sarılınca ağlıyor Bebeği benimki gibi olan var mı 😔
bidebayilistersenferiya cihanm daha çok küçük bilmeyebilir veya temas sevmeyebilir normal bence biraz anlamaya başlayınca ben doğurdum len mecbur sarilacaksin dersiniz. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah
denizalismom cihanm benim oğlum 20 aylık olacak o da sevmiyor sarılmayı sadece kucağa gelmek için sarılır 😂genel olarak temas sevmiyor demek ki normal yani
msnsnsksk cihanm aynı durumu bende yaşıyorum benim bebeğim de 8 aylık ne sarılmaktan nede öpülmekten hoşlanmaz sarıldığım zmn çığlığı basıyo 🥹🥲
cihanm bidebayilistersenferiya ay zaten öyle diyoruz eşimle 😂 annesi babasıyiz biz sarilmayacaz da kim sarılacak Ama 8 ay iyi bir zaman bence bizi tanıyor sonuçta Bence temas sevmiyor 😓
elifkesim cihanm üzülmeyin zamanla geçiyor oğlum 13 aylık henüz yaşına girdiğinden beri başladık bizde. Bu huyunu biraz benden almış diye düşünüyorum bende temastan pek hoşlanmam 🥹 oğlumda öyleydi geçti çok şükür şimdi kendi sarılıyor uzun uzun öpüyor bende hep öyle olacak sanmıştım
cihanm elifkesim Bende temas çok seviyorum bana hiç çekmedi demek ki Bakalım inşallah bizimki de zamanla sever
bilgedm cihanm Benim oğlum da sevmiyor. Sarılmaya çalışınca hemen bağırmaya huzursuzlanmaya başlıyor. Bana çekmiş diye düşünüyorum 😅
atarepla Benim oğlum yenidoğanken bile ten tene temas sevmiyordu. Hala sevmez. 14 aylık şu aralar yavaş yavaş sarılmaya başladı ama 5 saniye sarılıyoruz sıkılıyor hemen. Ya da omzumuza başını koyuyor toplam 3 saniye. Bazı çocuk sevmiyor işte :/
eylulbebesi_ cihanm sevmiyo değil ama teması sevmiyo olabilir benim kuzenimin çocuğu 2 yaşında doğduğu günden beri kucağına alamadı hâlâ öyle
[silindi] cihanm benim kızım da temas sevmiyor sabaha kadar emerek uyur ama elimi üzerine koysam saçını okşasam elimi çekip uzaklaştirir kendinden tarzı öyle kabul ettik 🥲
rumeysamine cihanm benım kzımda öyle 1 yaşına girdi ama bizimle öyle uzun uzun sarılmaz zaten emmiyor onu kucağıma alıp sarılmak istıyorum ama en fazla 5 sn duruyor hareketli bir çocuk hemen kalkıp gitmek istiyor