sweetangell Anneler hangi marka bot tercih ettiniz erkek çocuk için ayakları biraz tombikte bize de önerir misiniz bir türlü karar veremedim
suheyla92 sweetangell tombikse igordan uzak durun cok dar geliyor benm oglum da oyle vicco aldim geçen kış da bu kis da memnun kaldim
sweetangell suheyla92 da evet vicco düşünüyorum daha çok Igor seviyorum ama bi türlü de elim gitmedi açıkçası vicco hangi modeli kullanıyorsunuz acaba numara kalıbı nasıl
goldengate suheyla92 katiliyorum bende igordan aldim ve giyerken hafif zorlaniyordu ama acilmaya basladi
goldengate sweetangell benimki kiz bebek ici tuylu pembe modelini aldim ayni modelin laciverdi de vardi
goldengate sweetangell gerçekten sıcak tutuyor mu Havalar tam sogumadigi icin birsey diyemiyorum ama cok arastirdim en iyisi igor duruyor kisa model aldim Sen cok soguk bir yerde yasiyorsan decathlonda da ici tuylu bir model var bebek icin. Su gecirmiyor 750 tl idi
sweetangell goldengate soğuk bir yerde yaşıyoruz fakat araç var her yere araba ile gidiyoruz şu an kreşe başlayacak rahat giyip çıkarılabilir mi