berennur01 Cumartesi günü eşimin iş arkadaşı akşama yemeğine gelecek ne yapsam kızlar çay yanına gün tabağı tarzı şeyler mi yapsam bilemedim ki arkadaşı sarma yapmamı istemiş yanına bilemedim fikir istiyorum
mamacitaa_ berennur01 arkadaşı sarma yapmamı istemiş yanına bilemedim fikir istiyorum Sanki birinin eşinin arkadaşı daha böyle bsiey istemişti tam emin olmamakla beraber aklıma da gelmedi kullanıcı ismi 🙂↔️ Islak kek pogaca sarma Arpa şehriye salatası tavuklu bide çerez çekirdek lokum vs çay yanına koymalik şeyler de koysaniz tamamdır kız
ummukerem mamacitaa_ Atlasinannesi_ hahaha evet benim benn😅 çok da iyi olmuştu 🤭 yenge eline sağlık sarma da yapmışsın dedi görür görmez , afiyet olsun dedim 💅 havvaya Hatta kullanıcı adıni bende hatırlamıyorum ama Aşk olsun bu beni üzeeer🥲 berennur01 sarma yapmamı istemiş Geçen cumartesi bana da geldi kuzum aynı böyle istekle😅 mercimek köftesi patifür cheesecake sarma (pastaneden) kuruyemiş meyve ikram ettim ama akşam yemeği dememişti bize
Uykusuzhergeceeee berennur01 çay yanı menü olacaksa dolma, börek, mercimek köftesi falan olabilir doyuru olur ama yemek derseniz; mercimek çorba, fırında tavuk patates, pilav salata, meze. Çay yanına da kuruyemiş tatlı olabilir.
havvaya mamacitaa_ aaaaa evet bende hatırladım o muhabbeti. Hatta kullanıcı adıni bende hatırlamıyorum ama gidip hazır sarma almıştı 👍
mamacitaa_ havvaya @ummukerem galiba bu anneydi 😂 dimi kız sendin ? Hazır sarmaci seniiiii djdjdj Ya hazır sarmada mı var ayy havvaya
berennur01 havvaya kendim yapıyorum çok güzel oluyor hazır birsey almak istemiyorum alsam tatlı alırım balbadem tatlısı
havvaya mamacitaa_ var tabii hem meze satan yerlerde. Hemde bazen kişiler yapıp satıyor. Bir ara peynirci babada gördüm paketli sarma .
havvaya mamacitaa_ geçen kayınvalidem göndermiş sarmam lazım ama çocukla tek yapamam. Kalabalık bir ortama denk getirmem lazım 😂
mamacitaa_ havvaya doğru evet kişiler yapıp satiyo o şekil burda da satış yapan var yakinimda ama hiç almadım öyle ben henüz .
havvaya mamacitaa_ evet gelen giden olunca en azından çıkar at tencereye sarmaktan kısa sürüyor en azından 😂
myybabyy İş çıkışı yemeğe gelecekmiş. Bazı erkekler pasta böreği yemekten saymaz doymaz. Bununla ilgili iyi düşünün isterseniz yemeğe alın yemeğin arkasındanda çay tatlı çerez verirsiniz
berennur01 myybabyy haklısınız onu düşündüm işten direk gelecekler kafamdaki menü;çorba(kararsızım) Pirinç pilavı Çöpşiş tavuk Havuç tarator Yaprak sarma Salata Fırında sütlaç Menüm nasıl olur kafamda bunlar var çorbada kararsızım ama
myybabyy berennur01 gayet güzel. Çorbada ben en güvendiğim kıvamını en iyi tutturduğum çorbayı yaparım genelde 😃 mercimek olabilir, kıymalı arpa şehriye olabilir. Tavuk suyu olabilir