Acemimom1 Nasil vericez kizlar allah askina bana bi yol gosterin kendimi bildim bileli basim beladi su 5-6 kiloyla 🫠
MiracAlpinveUmutunAnnesi Acemimom1 Bende cok vermek istiyorum 75 olsam bana yeter 10 kilo vermem gerekiyor. Ama emziriyorum şuanda. Asla açlığa gelemiyorum. Başım dönüyor tansiyonum düşüyor. En azından spor yapayım diyorum zaten cok yoruluyorum diye onu da içim almıyor 😂
mamacitaa_ Acemimom1 kaç kilosun merak ettim bacim:) ben de 5-6 kilo var ama motivasyon yerlerde 🥹🥹 2 aydır da vermeye çalışıyorum gayette iyiydim ama 1 haftadır yemek istiyorum her şeyi of. Bana sağlam bir motivasyon lazım
Acemimom1 MiracAlpinveUmutunAnnesi kiz emzirirken olsa yine dert etmeyecem bebem 3 bucuk yasina yaklasti bee
mamylatte Aynı şekilde benimde 7 kg var ama ben analdım gerçekten vermek istemiyorum bence istesem verirdim istiyorum demekle olmuyor ağzımı da tutmam gerek farkındayım ama ne yapıyorum hiç bişe
MiracAlpinveUmutunAnnesi Acemimom1 Brnim büyük oglum 8 yasina girecek ondaki kiloları da veremedim ki ahahhah