Lykia Oğlum 9 buçuk aylık önümüzdeki hafta sünnet ettireceğiz bebekleri bu aylarda olanlar ve sünnet olanlardan akıla ihtiyacım var nasıl oldu süreç nasıl ilerledi bebeğim çok hareketli uyurken sürekli dönüyor yüzüstü yan hiç sabit kalmıyor öyle korkuyorum ki ya zarar verirse diye cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Adige26 Benim oğlumda 24 Nisan doğumlu iki hafta önce sünnet ettirdim bende çok tedirgindim ama hiç korktuğum gibi olmadı ilk iki gün biraz zor geçti altını açınca ağladı çok şükür atlattik geçti. İçiniz rahat olsun bian önce yaptırın küçük oldukları için iyileşme süreci daha hızlı oluyor.
Lykia Adige26 çok teşekkür ederim inşallah böyle kolay atlatırız insanın yüreği dayanmıyor onların ağlamasına çok zorlanırım yapamam altını değiştirirken içim gider falan diye kafamda kırk tane tilki dolanıyor geçmiş olsun sizede tekrardan
Adige26 Lykia çok teşekkür ederim 🙏 ana yüreği dayanmiyor tabi ama olması gereken bi işlem. Sizin güçlü olmanız gerekiyor ki bebekte o tedirginligi hissedip huysuzlanmasin. Hayırlısıyla olsun inşallah .
Swtlna Anlıyorum, oğlum muayenede bile ağladı asla yatmak sabit durmak istemiyor 10 aylık genel yaptırdık, çok rahat oldu, tercih sizin tabii ki kolaylıkla atlatın inşallah