newwmommy 3 aylık bebek kabızlık problemimiz var fitil atmadan kaka yapamıyor bugun beş gün oldu çözüm önerileriniz neler
Gokturkmom newwmommy zeytin yağı içirmek ,kaka-gaz masajları var onları yapmak,probiyotik kullanmak fitile alıştırmayın mümkün olduğunca vermemeye çalışın
catperson newwmommy zeytinyağını kabız olmasını beklemeden günlük de verebilirsiniz birkaç damla veya doktorunuz ne kadarını uygun görürse. Şuruplar var ama o aylarda kullanılabilir mi bilmiyorum.
newwmommy somurtkansirin ben verdim dün ama hala yapamadı ve huysuz bu yüzden uyumuyor ağlıyor karnı şiş masaj da yapıyorum gazını çıkarıyor ama kaka yok
somurtkansirin newwmommy bugün de verin doktora sorup vermiştim ben hergün 1 çay kaşığı dedi 3 gün yapmayınca vermeye başlıyordum ama 10 güne kadar normal gazını çıkarıp rahatlıyorsa iyi
somurtkansirin newwmommy için rahat etmezse acile götür duruma göre lavman yapılabilir, ek gıda döneminde olsa kuru kayısı kaynatıp veriyorum bizde çok sık kabız oluyoruz kendimde dahil 😂
newwmommy asellmiihramom kuzum kilo alımı iyi gibi şu sıra çok mama değiştirdik ayın 17 sinde gittiğimde 100 gr almıştı 5900 olmuştu bir daha tartılmadık o zamandan sonra 5 gün yapmadı doktor fitil verdi iki gün kullandım güzel yaptı sonraki iki gün kendi yaptı ondan sonra 5 gün yine yapmadı bugün beşinci işte napıcam şaşırdım şuan golden gate kullanıyorum ondan önce bebevita kullandım mama ağırlıklı gidiyoruz
newwmommy somurtkansirin daha küçük işte çok zor ya bizde de hiç böyle şeyler olmuyor ne anne ne baba 😂😂😂
kubra5078 newwmommy benimki sadece anne sütü alıyor o da 1 aydır hiç kendisi yapmıyor 4 aylık bence bu durumun mama ile alakası olmayabilir, annenin duygu durumu bebeğe geçebiliyormuş ondan olabilirmiş çünkü artık fiziki bişey yok herşeye baktılar
asellmiihramom newwmommy Canım çok normal aslında mama değişince kabızlık olabiliyor 😔 Fitil sonrası düzene girmiş gibi ama yine durmuş belli Golden Gate bazen kabız yapabiliyor diyorlar
newwmommy Gokturkmom lavman ve firil kullanmak istemiyorum bakalım nolcak masajları da yapıyorum sürekli