birannne_ Bende’ Tavuk çorbası Nohut yemeği Meze; Tatlı olarak da, İzmir bomba var Sizler neler yapıyorsunuz 🥰🥰
CuteBadesMama birannne_ tarhana çorbası , zeytinyağlı taze fasulye , bulgur pilavı yanında yeşil salata 🥗
nilikonunannesii birannne_ tavuk çıkardım eşim bugün yarım gün çalışıyor beni bekle ben hallederim yemeği dedi. Dün tavuk göğsü tatlısı yapmıştım bugüne tek tatlı hazır 😄
berengunes Köfte bulgur pilavı salata düşünüyorum çocuğum çok seçici hergün ne yapsam derdi sıkıyor 🤷♀️
birannne_ berengunes ah kolaylıklar diliyorum gerçekten biz annelerin can sıkıntılarından biri şu bebişlerin yemek yememesi 😢
mamylatte birannne_ afiyet olsun şimdiden bende karnıyarık pilav yapmayı düşünüyorum ama misafir gelem ihtimali de var çaya eğer çaya misafir gelirse o gün yemek yapmıyorum çay yanındakilerden yiyoruz eşim de seviyor çünkü poğaça felan belirsiz yani daha 😂
birannne_ mamylatte ay genelde ben de misafir geleceği zaman eğer yemeğe gelmiyorsa öyle yapıyorum hem bizim için daha az yorucu oluyor 💕☺️ teşekkürler bu arada 🌸
yavruaslanlar birannne_ kaynanam sağolsun nohutlu tavuklu pilav tarhana corbası salata ama ben yemicem sabah biraz kaçırdım hafif beslencem
barlasfunda birannne_ etli kuru fasülye pilav çorbayla tatlı yapmayı düşünüyorum bebeğim müsade ederse😀