pnarcayoglu balım uyku saatlerini düzenle benimki mesela 3 saatte bir uyuyo 1 saat civarı günde bazen 3 bazen 4 uyku yapiyo uyku zamanları yatak odasına götürüyorum fonları çekip karanlık bı ortam olusturuyorum mama saatiyse mamasını iciririm veya emziririm pispis sesi eşliğinde bazen patpat yapıyorum bazen sallıyorum akşam da 8 civarı odaya götürürüm 9 a kadar mutlaka uyur vitaminlerini çok geç saate bırakma uyuturken ayakları açık olsun çorapsız uyusun battaniye örtersin gecede tulum giydirirsin öğleden sonraya vitamin bırakma uykuya dalmayı güçleştirir mutlaka sessiz sakin bı ortam olsun loş olsun karnı tok gazı çıkmış olsun bebeğine göre hareket edersin balım benim oğlum kalp hastası ameliyatlı uyku dinlenme bizim için çok önemli bizim herseyimiz saatli programlı bu yüzden elimden geldiğince ayak uyduruyorum ona gelen misafiri bile ona göre ayarlarım belirli saatler harici kimse gelemez ben dışarı çıkmam gibi gibi sağlıkla sihatle buyusunler inşallah sizde tekrar yeni bı düzen kurarsınız şimdi bide diş zamanı ister istemez bozulabilir düzen ama kaldığı yerden devam ettir bebişi çok yormadan düzenini kurmaya bak balım