sakinyasam Bu zamana kadar çok önemsemedim ama saçlarım sertleşmeye başladı.Şac kremi kullaniyorum ama yetmiyor. Neler yapiyorsunuz? Saç maskesi kullandınız mı hiç? Boyalı ve düz saça sahibim.Ama artık düz olmaktan çıktı kabarık bicimsiz birsey oldu🙂
kabakcekirdegi sakinyasam Açıkçası boyalı olduğu dönem hiçbir şey fayda etmiyordu ne şampuanlar ne maskeler kullandım . Ne zaman uzattım boyalı kısmını kestirdim doğal rengim kaldı saçlarım güzelleşti.Açıcı gerçekten saçın en büyük düşmünı
tarana19 sakinyasam Boyalı saçsa mutlak bakıma ihtiyaç vardır, düzenli boya saçı yıpratıyor malesef. Doğal yağlar ve ya doğal yağ içeren kremlerden kullanabilirsiniz. Sarışın olduğum zamanlar Keune satin oil kullanıyordum, kalitesi iyiydi.
sakinyasam kabakcekirdegi bende uzatma donemindeyim boyatali 1 yil oldu hala uzasin kestircem renkleri yerleri
sakinyasam tarana19 surekli boyatmiyorum 2 kere boyattim bu zamana kadar 4 yil arayla yani su an uzatcam bakalim
sakinyasam NariNariKiminYari onu bir kere kuaforde yaptirdim cok guzel oldu ama sonra yikayinca eski haline dondu malesef
NariNariKiminYari sakinyasam en az 3 ay kalıyor normalde yapan kişide yada kullandığı malzemede sorun vardır