Mrvksm Doğum yapalı 28 gün oldu ama çok kötü bir koku var hala geçmedi akıntı var ve öyle bir kokuyor ki herkes hissedebiliyor korkudan muaneye de gitmek istemiyorum normal doğum yaptım baya acı cektim ondan korkuyorum kendiliğinden iyilessin diye gitmek istemiyorum var mı yaşayan ya da oneriniz
Asemmt Mrvksm bence hiç bekleme git dr a böyle birşey bekletilmez en azından bilir dr bir şeyler söyler
Ozgezafer Mrvksm o akıntı normal cnm sarımsı gelir rahim temizleniyo 40 dan sonra bianda kesiliyo merak etme ayrıca muayeneden niye çekiniyosun doktor onun doğal biley olduğunu zaten biliyo kendini kasma bunlar için sakın
Betlll Mrvksm çok normal cnm 40çıkınca geçiyo bnmde aynıydı eşimin yanına bile oturmak istemiyodum ama geçiyo
Acemiiiii Loşi denen akıntı ve kanama o şekilde kokuyor. Hatta benim bi ara terim, ağzım falan hepsi öyle kokuyo gibi geliyodu. Berbat bir koku biliyorum ama geçecek. Kadın doğum doktoruma mesajla sorduğumda normal olduğunu ama “egzajin” Denen ilacı alıp kullanabileceğimi söyledi. Sanırım fitil. Kullanmadım. 40’ım çıkınca kendiliğinden bitti
Sumeyyeabic Mrvksm geçmiş olsun canım bnde normal dogum yaptım bnde de oylr olmuştu fonle kurutrkn temiz oldugum haldr kokuyirdu gittim doktora enfeksiyon dedi doktor bana
Nisaasel Mrvksm evet normal canım 2 Doğum yaptım ikincisinde o kokudan doktora gittim bende kesin enfeksiyon intihap felan var dedim ama normalmiş 40 ın çıkmasına yakın akıntı kesildikçe o koku da kendiliğinden geçiyor
Sumeyyeabic Mrvksm açıklık varmış canim o yüzden kokuormuş krem ve kırmızı bi ilac var ondan kullandım geçti
Sumeyyeabic Mrvksm canım sen yinede bi doktora git muayene etsin seni yinedr söyleyeyim kremin adını unuttmda kirmizi ilacin ismi de rif batikon gibi
Zumuw Merhaba kizlar bende 2ay olur dogum yaptim ve hala akinti geliyo bide sik sik tuvalete gidiyorum ilacda korkuyorum icmeye emizyorum diye kimde boyle biwey oldu ne yaptiniz🙄😏
Mervemiray 20 gün oldu bana da Doğum yapalı aynen pis kokuyor hergün banyo yapıyorum rahatsız oluyorum doktora da gitmedim çocuk hasta olur diye malum hava soguk hastane de kalabalık
Alya0712 Ayy bu igrenc koku sadece bende var zannediyordum dogal bir yöntemi yokmu acaba gecirebilcek