Belinays_mom Kızlar şimdi görsel eklicem ben normalde stor perde kullanıyordum ama kendiliğinden hepsi yırtıldı bugün yeni bir model yaptırmaya gidecem Varmı öneriniz
orkide2 Belinays_mom sık pileli tül perde çok yakışır benim mutfağımda öyle ama böyle bi kuma var ki kendisini onarıyor yırtılmıyor çekilmiyor ondan yaptırın
annevebebegiii__ Belinays_mom evim direk denize baktığı için sadece tül kullanılıyorum bu tarz perdeler zor olmuyor mu ya yıkanırken sizdekiler
Brokolilim Belinays_mom Stor yerine her iki cama plise perde düz sade bir boydan tül perde üzerine altına güneşlikte yaparsınız mutfak hoş durmaz sade ve şık bir hava katar 🌺
cokbilmismom Belinays_mom bu zebra perdeyi hiç sevmem ben uzun bambu tüller var onlardan yaptır çok şık ve sade dur. Arkasınada düz stor
LadyGaddar Belinays_mom Bu tarz bişey mutfağına yakışır, tabi bu püsküllü kısım mutfak dolaplarina dönük olursa daha iyi olur Merak edip yapay zekayla yaptim yakıştı 😁
Belinays_mom Sizce uzun tül ve güneşlik nasıl olur yada daha güzel önerisi olan varsa bu arada evde tadilat vardı halılarımı mahvettiler yıkamaya vercem bugün baya kirlettiler o da gözüküyor kırpıp atsaydım alanı görmezdiniz uygun perdeyi beraber seçelimm
aslhns annevebebegiii__ pratik olur diye ben de stor perde almıştım pişman oldum maalesef yıkaması zor ve yırtılıyo tül perde alıcam mutfaga
forumgurmesi Duvar full fayans olduğu için banyo gibi duruyor mutfağınız Buraya kesinlikle uzun düz beyaz tül yakışır. Altından pencerenin görünmesi güzel olur.