dilaaaraa 01:55de Hisseden oldu mu ? Balıkesir merkezde oturuyorum 4,0 oldu bu sefer de, uyuyamıyorum resmen, dışarısı çok soğuk, fırtına yağmur sel çıkılacak gibi değil 😭
1pekmom_ dilaaaraa Canım Allah yardımcımız olsunn Allaha sığınmaktan başka bir çaremiz yok 😔 bol bol dua edicez
AtesPerisi dilaaaraa Allahım bu son olsun bize ailemize zarar gelmesin kızlar bugün bize uyku yok ellerimizi açıp dua etmekten başka çaremiz yok 😔😭
UykuPerisi_ dilaaaraa Allahım yardımcınız olsun bilirim o duyguyu. Bol bol dua edin canım benim aklına getirmemeye çalış :(
dilaaaraa AtesPerisi 2:30 gene oldu, Allahım bu son olsun artıkkk lütfen, çok korkuyorum binanın yıkılmasından çocuklarıma bisey olmasından
dilaaaraa AtesPerisi merkez üssü yaşadığım şehir olduğu için en güvenli yer sokak, ama hava sokakta kalamayacak kadar kötü, dualar ediyorum allahım bir daha yaşatmasın son olsun , eğer daha kötüsü yaşanırsa 7 katlı binanın 6.katındayım kurtulma şansımız yok
Anakraliceeee dilaaaraa rabbim muhafaza etsin, emin etsin kaza beladan, bebeklerin çocukların yaşlıların yüzüsuyu hürmetine korusun🤲
AtesPerisi dilaaaraa Keşke sana size yardım edebilsem ama elimden duadan başka bişey gelmiyor bacım bende 3. Katta oturuyorum allah korusun ev yıkılsa ben yine bi şekilde sesimi duyurabilirim belki ama ya yavrularım 3 yaşında oğlum 4 aylık kızım onlar asla yardım isteyemezler işte ben o an ölürüm onların sesini duymadığım an yaşam bitmiştir benim için ben o kadar deprem yaşadım ama bugünkü kadar korkup çaresiz kalmadım allahım kimseyi çaresiz duruma düşürmesin allahım kimseye acı göstermesin
Oguuu26 2.30da oldu hissettim bende Rabbime emanetiz çok korkuyorum çocuğumu eşimi nasıl kurtarırım uyumak bile korkutuyor beni 🥹🥹🥹
AtesPerisi Desenize hep beraber burda sabahlıycaz eminim ki sizde benim gibi uyukluyor ama bi yandan da ayık durmaya çalışıyorsunuz çünkü korumamız gereken yavrularımız var
1meowmam dilaaaraa allah yardımcınız olsun rabbim yere göğe sakinlik versin içinize ferahlık versin inşallah 🥲
aylincanekin Allah kimseye yaşatmasın çok zor çok çaresizce bi durum her seferinde bebeğim kucağımdayken yaşıyorum uyuyamıyorum eşim kafana çok takıyosun diyo bütün anneler böyle sanırım Allah yavrularımızı korusun 🤲
dilaaaraa aylincanekin evet az önce 5 dakika ara ile 4,4 büyüklüğünde 2 tane oldu, yüksekte yatmadım yere yattım eğer çok şiddetli olursa yerde daha erken hissederim, uyursam uykumdan uyanırım çocuğumu koruyabilirim diye