suheyla92 Yaptiniz mi ben oglum icin biseyler koydum koca sirt cantasi full doldu kendimize de koysak valiz gerekicek diye koyamiyorum
sek_kahve suheyla92 deprem çantası hane halkını en azından geceyi geçirebileceği şekilde olmalı, o yüzden sadece çocuk eşyası varsa ya onları ayıklamalısınız ya da çantanız küçüktür onu büyütmelisiniz.
Eylul301023 suheyla92 bizim ki hazırdı zaten 2 senedir en ince detaya kadar koysak bavul lazım ama maalesef o kadar abartmaya gerek yok
KendiEvimdeDeplasmandayim suheyla92 uzun zamandır var çantamız. Düzenli olarak bebeğimin mamasını yeniliyorum sktsi geçmesin bayatlamasın diye. Mevsim geçişlerinde de kıyafet değişikliği yapıyorum ya da bedeni güncelliyorum. Allah korusun hepimizi 🙏🏻
suheyla92 sek_kahve ayiklanacak bisey yok ki biberon toz mama kavanoz mama kasik bir kat kiyafet badi bez islak mendil selpak su biskuvi battaniye patik var
sek_kahve suheyla92 o zaman çanta küçük işte, kendiniz için hava şartlarına göre de bir şeyler koyman lazım. Termal battaniye, içlik bisküvi, fener, düdük, power bank, ilkyardım seti