FtsCvlk Kızlar bana yarın için öğün önerisinde bulunun ya lütfen. Ay çok zor gerçekten her gün ne yapacağım derdi. Kızım 14 aylık ve biz ne yersek onu yiyor. Fikir verin bana fikiiir 😂 hem belki başka faydalanan da olur.
metemom_ FtsCvlk oğlumda 14 aylık sabah patatesli yumurta Öğlen semiz otu çorbası Akşam da pilav ve tavuk düşünüyorum Bu gün Menemen Yoğurt çorbası kuskus Ve bulgur pilavı patates yemeği yedi 😊
gizematadeniz FtsCvlk benimki de 14 aylik. Bu gun oglen ispanak yemegi yogurt yedi, sonra biz pide yerken pidenin kiymalarindan biraz yedi aksam da kiymali kabak yemegi yedi yogurtla. Sabah da yumurta avokado labne domates yemişti
Pamukhanim_ FtsCvlk Bizim bugünkü menümüz Kahvaltı Ispanaklı omlet Öğlen Şehriye çorbası Akşam Bamya yemeği
FtsCvlk metemom_ bende kızıma randevu aldım iştahını kesmek için 😂 haşlanmış, haşlanmamış fark etmez. Kabuğuyla bile yer 😂
FtsCvlk gizematadeniz yani avokado benim için süper besin. Elimden gelse her öğünde yarım avokado veririm. Teşekkür ederim cevap için 🙏
gizematadeniz FtsCvlk benimki zorla yiyor. Her seyi zorla yiyo zaten de. Labne ile ezip su katip ayran diye zorla içiryorum kahvaltıda
gizematadeniz FtsCvlk kek falan hic yemez. Soganli salcali ev yemegi bebegi benimki. Yogurtla yemek yer sadece