elfhuma19 Kızlar merhaba oğlum 47 günlük ama akşam 7den sonra uykuya dalmada çok zorlanıyor huzursuzlanıyor emziriyorum emzik vermek isriyorum ama meme reddi olurmu kızım emzik almamıştı hiç tiksinmişti alsamda ne alacağım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
etuerk elfhuma19 emzik emme refleksini güçlendirir ayrıca sizi emzik niyetine kullanmaz bence rahatlık benim kızım 2.5 aylık 3. Gün verdim avent kullanıyor başka markada denemedim 1 hafta boyunca o itti ben verdim o itti ben verdim alıştı on tane emzik alamam buna alış dedim meme reddi de yapmadı oğlumda da aynı marka kullandım yine sorun yaşamadım çok geç olmadan oğlumda 18. Ayda bıraktırdım
gizematadeniz elfhuma19 avent alın. Insallah kabul eder. Emzik buyuk kolaylık. Meme reddi yapmadi bizde
elfhuma19 etuerk deneyeceğim bende gerçekten bu ara yorulduğumu hissediyorum umarım kabul eder sağolun
elfhuma19 gizematadeniz kızımda çok zorluk çektim kabul etmedi inşallah oğlum eder e bebekten alacağım sorun yaşamayız umarım teşekkür ederim
eze33 Ben kızıma avent, bibs ve dr brown denedim asla tutmadı sürekli öğürüyor. Uykuya dalmakta güçlük çekiyor huysuz ve sinirli oluyor akşamları. İnşallah tutar bebişiniz