Berfe Kızlar şu reklamlarda çıkan curcumin 500 yoğurt kürünü kullanan varmı ayda 10 kilo verme garantili diyor içeriği doğal emzirenlerde kullanabiliyormuş tanıdığım bir eczacı bana önerdi sizin düşünceleriniz neler kullanan bilen varmı
gokcekizinannesi Berfe instagram da diyetebasliyorum diye bi sayfa var ordaki arzu hanımın tarifiydi bu. ama emziriyorsaniz emziren annelere uygun değildir diyor.
Cesurefe Ablam ve arkadasi kullandi memnun kalmadilar 55 tl ye almislar izmir den.istah kesiyor demisler ama pek faydasini gormediler
Ikicocukluhayat Bir kase yoğurda 1er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın ekleyip yiyin haftada3 gün üzerine de 1 litre su için yalandan curcumin 500 e para vermeyin
Ikicocukluhayat gokcekizinannesi evet arzu hanımın tarifi. aslında içeriği emziren anneye zararı yok ben sabahları zencefilli yeşil çay içiyorum yemeklere zerdeçal atıyorum yani emzirirken bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
gokcekizinannesi Ikicocukluhayat yuksektopuklar sitesi var arzu hanımın orda özellikle emziren annelere uygun değil yazmış. ben de o yüzden cesaret edemedim. bebeğim yokkken yapmıştım. resmen sabaha en az yarim kilo eksik uyanıyorsun mucize gibu