fistikcisahap Merhaba güzel anneler 🌹 Eşimin arkadaşının evine ilk defa gideceğiz, düğünlerine iştirak edememiştik ve hediye almayı düşünüyorum. Ne alınabilir fikirlerinize ihtiyacım var 🙏 bütçe: 100-150tl arası diyelim
MerveCinarKaya fistikcisahap Mutfaj eşyası nevresim battaniye olabilir , ya da direk yarım Gr altın alın ne ihtiyaçları varsa kendileri alır
Birkucakmutluluk fistikcisahap fincan takımı alabilirsiniz, çok güzelleri var 😊 aklıma tabloda geldi ama zevklerini ve evlerini bilmiyorsunuz asmayabilir.
fistikcisahap MerveCinarKaya evet tabi gönül ister onu takmak ama şu sıra biraz bebekten ötürü masraflar arttı, gram altın olmuş 350 civarı 😁🤦🏼♀️Yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🥰🙏
Balinannesii fistikcisahap yarım gram demek istemiş. Daha Makbule geçer bencede o da 150 lira falan. Kendi istediği birsey alabilir hiç değilse
Ipegim fistikcisahap geçen gün baktım madame coco da çok güzel nevresim rakımları vardı çift kişilik tam da sizin bütçenize göre aksesuarı beğenmeyebilir herkesin zevki uymaz ama nevresim takımı ömürlük şimdi kullanmasa 5 yıl sonra kullanır
fistikcisahap Ipegim evet, aklıma geldi ama sanki beğenmeyebilir diye düşündüm çok estetik çizgileri var oranın alınabilir, teşekkür ederim 🙏🥰