talhamamy Hanımlar ben burası sayesinde bebeğim hakkında çok güzel bilgiler öğrendim herkesten Allah razı olsun. Bir kaç örnek vermek istiyorum. Mesela annem 3 gün yenidoğan bebeğime şekerli su içirdi sarılık olmasın diye🥲 3 aylıkken gaz damlası bittiğinde nöbetçi eczaneye almaya gittiğimde elimizde o yok bay bay nigth var oda gaza iyi oluyor rahatlar uyur demişti 😳 ilk bebeğim tecrübesizlik var burada okumasam eczacı tavsiyesi diye alacaktım belki de küçücük yavruma
mamacitaa_ talhamamy bakım tuyolari kilo vermeyle ilgili bilgiler🤓 bebeğimle ilgili heeeeer şey 🤩 🥰 Pogaca tafifi 😂😂
[silindi] talhamamy kimi zaman bilgi, kimi zaman sinir stres, kimi zaman kahkaha, kimi zaman sohbet muhabbet ama en çok da canım arkadaşlarım ♥️
nilesea talhamamy bebek hastalık bakım işlerinin yanında yan ürün olarak temizlik tüyoları başlıklarından faydalı bulduklarım oldu :)
forumgurmesi defnevedoruk Bebelerimizi beraber büyüttük, gece 3 te 4 te kimseler cevap vermezken birbirimize her an müsaittik. Mesafeler arkadaşlığa engel değilmiş bunu öğrenmiş oldum🧡
[silindi] Etiket atsam roman olur. Gerçekten kafa dengim, canım, kanım arkadaşlarımı kazandım. Hepsi kendini çok iyi biliyor. Uzaktan da olsa dost olduk. 🩷
talhamamy forumgurmesi ben burda en çokta tek olmadığımı hatta benden de beterlerini gördüm. Teselli oldu bana🥲
[silindi] talhamamy evet özellikle benim gibi çevresinde anne arkadaşı olmayan kişiler için çok güzel diğer annelerden tecrübe alabilmek
talhamamy [silindi] kesinlikle bişeyi aynı kişilerle yaşayarak öğrenmek çok güzel bunu istesekte çevreden kazanamazdık mümkün değil